Bilo je to više od prijateljstva

Zovem se Vesna. Iz Beograda sam. Živim u jednom mestu, u kojem se ljudi druže po grupama. Obično svaka grupa ima nekoliko momaka, i nešto manje devojaka. U mojoj grupi od devojaka smo samo Jelena i ja. Naši ortaci su jako žestoki, pa smo i nas dve po malo povukle na njih. Volimo žestinu, pušimo od osnovne škole, pijemo takođe, probale smo i neke narkotike. Ono što nas dve nismo probale, a ja bih želela to je sex između nas dve. Ona je znala sve moje tajne, i moje sklonsti prema devojkama. Bilo joj je simpatično, puštala me je da je gledam u vešu, nekad mi i slala njene slike. Jednog dana sam prekipela i rešila da odem dalje.

Prvo da napomenem, plava sam, mršava, prosečne visine. Imam jako lepe noge, kojima se ponosim, i strašno oblo dupe koje treniram svaki dan. Sise, naravno, kako to već ide, nemam ni najmanje. Jelena je skroz drugačija. Kada bi bila kovrdžava, spadala bi u kategoiju ebony. Dakle, tamnije puti, tamno smeđe kose, bucmasta, ali sa ogromnim grudima, i ooooogromnom oblom guzom, koja mami poglede. I ona sama je volela da se slika u vešu, a za mene i bez njega. Jednog dana sam došla kod nje, bio je juli, veoma vruće ovde kod nas. Tada sam i rešila da je napadnem, pa sam obukla najprovidnije tange koje sam imala. Nisam znala šta ću i kako ću, ali je ona sama meni olakšala put. Rekla mi je da se raskomotim dok ona ode da se istušira, jer joj je jako vruće. Živela je mahom sama, jer su njeni zbog prirode posla bila često odsutni po par dana. I taj dan je bila sama. Dok se ona istuširala, rešila sam da uradim sve što je u mojoj moći. Skinula sam šotsić, skinula majicu, i ostala u veoma izazovnom vešu. Ona se vratila, potpuno naga, ali uvijena u peškir.

- Što si se skinula? Hoćeš i ti da se osvežiš? Maco, mogle smo zajedno...čekaj, zašto si uopšte obučena u taj komplet?

Umesto odgovora dobila je povlačenje za kosu, i to veoma grubo, od kojeg joj je spao peškir. Znala sam da voli grubu igru, pa sam igrala na tu kartu. Oborila sam je na krevet, i sela joj na stomak. Ispred mene se našao par ogromnih grudi, Jecin unezvereni pogled, mokra kosa, i još uvek po malo mokro telo. Iz torbe sam izvadila maramu, i vezala joj usta, nakon što ju je zagrizla, kako ne bi mogla da govori. Prihvatila je igru, na moje opšte oduševljenje. Ruke sam joj vezala kaišem, koji se nalazio na stolici pored kreveta. A onda, izvadila sam iz torbe čokoladni mus, i polila po njenim grudima, vratu, stomaku. Još uvek nisam skupila hrabrost ni da je pogledam u butine i prepone. Polako sam lizala i jela ovaj mus, dok sam je čupala za kosu. Gledala sam je u oči kad god sam mogla, a u njima se s vremna na vreme video strah, nekad uživanje, prosto nešto ne određeno. Ja nisam mogla da verujem šta se dešava, pa sam, verovatno u strahu da mi ne pobegne, ovo radila sve brže i dinamičnije. Tad je počela sa ispuštanjem nekih zvukova, koje takođe ne bih mogla da opišem. Nastivala sam. Pojela sam sa nje sve što sam sipala. Onda sam je tražila da legne na stomak, i dalje u strahu da pogledam u njenu ribicu. Pogledala sam njena vlažna leđa, koja su bila jaaaaako privlačna, a o ogromnom dupetu ne bih ni da pričam. Ispolivala sam musa koliko sam imala. Skupila sam hrabrosti, pa sam ga sad i razmazala po dupetu, ali sam, pre nego što sam gurnula ruku meu noge, prvo pojela, jer sam se plašila da joj razmažem po ribici. Osetila sam da je jako vlažna. Ja sam naravno bila čim sam došla. Polizala sam i sada sve što sam sipala, pa sam je opet, povlačenjem za kosu, vratila na leđa. Videla sam da uživa, ali da neće da prihvati. Nisam znala šta ću, ni da li je pravi trenutak da pređem na ribicu, pa sam joj namazala stopala. Bila su tako ukusna, pa sam ih lizala i kad sam potršila sve što sam imala. Došao je i taj trenutak. Morala sam da pređem preko svog straha, pa sam je udarila po unutrašnjim butinama, kako bi ih razmakla. Ispred mene je stajala jedna prelepa, vlažna, i mirisna pička. Od uzbuđenja, čini mi se, svšila sam. Počela sam da je ližem butine, pa sam prešla i na nju. Lagano po usminama, pa po klitorisu, i tada sam osetila njene uzdahe, i pomeranje celog tela. Gurnula sam joj dva prsta, i lizala klitoris neverovatnom brzinom. Počela je sve jače da stenje. Od jednom, nešto mi je slepilo facu. Odmah sam uzela peškir i počela da se brišem, i tada sam primetila da je svršila, i da joj se još trese noga. Odvezala sam je, pogledala u oči i zaćutala. Poljubila me, i rekla:

- Bila si odlična, svaka čast. Ako si završila, reci mi, hoćeš li nes ili običnu kafu da stavim?



Korisnik

Nije ovo moje iskustvo. Ovo je iskustvo jedne Vesne, koja je trazila da napravim pricu od toga

Korisnik

Ekstra prica kao i sve tvoje price. Samo sto u svakoj prici govoris sise su mi male i to. Nemas se potrebe brinuti bitno je da su tvoje. Na finoj devojci sve fino stoji nebitno kolike su.