Boris

Bio mu je potreban branilac pa se po preporuci pojavio na mojim vratima. Onako nadmen, arogantan i bezobrazan prvo me je odmerio pa rekao
-Dobar dan, ja sam Boris...
Ne mogu da odredim da li je to momenat kada sam prvi put ovlažila na njega ili kada smo se rukovali. U svakom slučaju hemija je bila uzajamna istog momenta. Postupak je okončan na obostrano zadovoljstvo, i od tog trenutka počinje i naša priča.
Od početka imamo dogovor- jednom godišnje, jedan vikend, vikend u kome padaju maske, gde se ostvaruju fantazije I prelaze sve moguće granice. Ostatak godine on je ugledan poslovan čovek, ja uticajna poslovna žena, distancirana kojoj niko ni u ludilu ne bi smeo da priđe sa takvim idejama. Povremeno se čujemo, nekad na drugarskoj osnovi, povremeno razmenjujemo najperverznije moguće poruke i tako godinama u nazad. Kako se približava naš vikend povećava se i stepen napaljenosti, izmešano osećanje uzbuđenosti i straha, zadnje dve nedelje se i budim i ležem napaljena. Klit mi je konstantno otečen, bukvalno osećam otkucaje srca koje me još više nadražuju, dovode do stepena kada već mislim da ću svršiti od samog prekrštanja nogu, nisam sposobna ništa da radim, samo na sex mislim, na njegove dodire, na granice preko kojih će me prevesti ovog puta... I van tog vikenda mi imamo fantastičan sex, ali ovo, ovo je nešto drugo, ovde nisam ja ja, oslobađam se sopstvenog identiteta i i svih barijera koje život sa sobom nosi. Kod njega dolazim kao obična kurvica da me izjebe, ostvari sve svoje i moje fantazije, nakon čega se vraćam u svoj svet. Nismo u vezi, ali je ovo nešto najbliže vezi za oboje. Zbog poslovnih obaveza možemo jednom do dva puta mesečno da se vidimo, pokušali smo vezu ali sa seksualnim apetitima koje oboje imamo to je nemoguće. Zapravo, moglo bi se reći da smo u otvorenoj vezi, on kreše druge, ja se tucam sa drugima, ali se uvek vraćamo jedno drugom. I za sad tako funkcioniše.
Ovog puta naš vikend je bio u Mađarskoj i umesto uobičajenih dva dana, sada smo dogovorili 4. On je cele nedelje već u Mađarskoj zbog posla, ja sam krenula u četvrtak kada je on planirao da u toku dana završi sve sastanke i da mi se onda posveti. Put mi se otegao kao nikad do tad, pičkica nadražena, vlaži svo vreme, truckanje kola me još više nadražuje, morala sam nekoliko puta da zaustavim auto i da izađem da bih se malo povratila. Po ko zna koji put zaustavljam auto na parkingu, izlazim, razmišljam samo da stignem, da me pojebe, da me razvali, da svršavam u ekstazi jer više ne mogu da izdržim. Zabranio mi je da svršim 7 dana pre viđenja, ne smem da se dodirujem, ne smem da se tucam. Nije mu to prvi put, jednom od prethodnih puta zabranio mi je da svršim neka 4 dana, čega se ja nisam pridržavala. Ne znam kako je znao da nisam, ali znao je. To je bio pakleni vikend, mučio me je, držao vezanu i nije mi dozvolio da svršim sve do sam polazak. Držao me je vezanu za krevet, 24h su bili pušteni pornići da se ni na sekundu ne opustim, nije me odvezivao ni za spavanje, a nije mi dozvolio ni sama da se tuširam. Pozvao je drugare, ceo vikend su mi punili guzu i usta, strogo pazeći da ne mogu čak ni noge da skupim kako ne bih svršila. Ne znam ni koliko njih se tog vikenda ređalo na meni. Bilo je tu još dve devojke koje su, za razliku od mene, imale vikend na koji će svršavati do kraja života. Boris je naviše uživao da ih tuca ispred mene, terajući me da im ližem pičkice dok ih on puni. Nakon što bih ih jezikom naterala da svrše nabio bi mi onu veliku kurčinu u usta i divljački me tucao u ista dok ne počne da ih puni vrelom spermom. Nekad bi mi nabio glavu do muda i svršavao direktno u gurlo, nekad bi me terao da isisavam spermu, a ako neću da progutam snažno bi mi držao glavu sa kurcem u ustima dok bi mi drugom rukom zapušio nos. Po pravilu, za svo to vreme neko drugi mi je razvaljivao i punio guzu. Tako mokru i umazanu bi me vodio pod tuš, ruke bi mi bile iza leđa sa lisicama, ušao bi sa mnom, sapunjao, mazio, sisao bradavice, ali svo vreme pazeći da me ne dodirne tako da svršim. Iz ovog sećanja brzo u realnost me je vratio vetar koji je snažno dunuo i zadigao mi i onako kratku haljinicu i to u pravom trenutku da jedan vozač šlepera dobije savršen pogled. Tako obradovan legao je na sirenu u znak otpozdrava. Toliko sam napaljena da bih se sad i sa njim pojebala I to baš ovde na parkingu, izložena pogledu svakog zainteresovanog vozača. Naravno, to bi proizvelo lančanu reakciju pa bi se svi redom zaustavljali da mu se pridruže. Vreme je da nastavim put.
Sat i po kasnije zaustavljam auto pred poznatom kućom. Nije prvi put da tu provodimo vikend, a nadam se ni poslednji. Ključ se nalazio na mestu na kom je i rekao i konačno ulazim. Ostavljam torbe i bacam se na trosed da prvo zapalim jednu. Očigledno da je znao šta ću prvo da uradim budući da se na stolu ispred mene nalazio papir rukom ispisan. Razmišljam kako stvarno jeste mator kad ostavlja pisamca rukom ispisana, mada je samo par godina stariji od mene. U njemu mi je poželeo dobrodošlicu, obavestio da će doći između 5 i 6, da se za to vreme raskomotim i da budem dobra. Takođe je izrazio nadu da sam se pridržavala zabrane jer me je jako poželeo.
Gledam na sat, tek je prošlo 2h.
Odlučim da se raspakujem, istuširam a onda ću da vidim kako da ubijem vreme do njegovog povratka.
Iz kofera vadim crnu kratku haljinu, odlučujem da mi ni brus ni gaćice neće trebati, širim je preko kreveta i odlazim pod tuš. Jedva sam uspela da se istuširam a da ne svršim, još dok sam mazala mleko za telo posle tuširanja osetila sam da ponovo vlažim, ni sama ne znam kako je uopšte moguće toliko vlažiti. Ogrnula sam peškirom i izašla iz kupatila. Kako sam ušla u sobu tako sam osetila da mi je neko iza leđa. Grabi me za vrat i steže poprilično jako. Drugom rukom mi je strgao peškir i odmah mi se pribio uz guzu. Posle prvobitnog šoka postajem svesna dobro poznatog opijajućeg mirisa parfema i daha na uhu koji mi govori "Dobro došla lutko"
Suviše snažno me drži za vrat tako da ne mogu ni da odgovorim. Preko farmerica osećam veliku kurčinu koja hoće napolje.
Malo popušta stisak i pita da li sam bila dobra, klimam glavom i dobijam jak udarac po guzi.
Toliko me je jako udario da mi se oteo vrisak, a opet me snažno stegao da niti mogu da se pomerim niti progovorim. Kroz zube cedi "Nisam čuo!" Toliko sam vlažna da počinje da mi curi niz noge.
-Jesam!
-Sigurno?
-Sigurno!
-Sad ćemo da proverimo!
Mazi me palcem po usnama, poslušno ih otvaram i uzimam ga usta, brzo ga vadi i spušta ruku, kratko se zadržava na grudima igrajući se nadraženim bradavicama, pa niz stomak sve do tek depelirane pičkice.
-Raširi noge!
Širim ih da može ruka da mu prođe, drhtim od straha i uzbuđenja, jedva na nogama stojim. Dodiruje mi otečeni klitoris, celo telo mi se grči of tog dodira, osećam ga kako počinje dublje da diše, srednjim prstom klizi do ulaza i tek tada shvata koliko sam vlažna.
-Željna kurvica, izgleda da si zaista bila dobra. Videla si kako umem da kaznim, ali umem i da nagradim poslušnost.
Počinje lagano da me mazi, ulazi prstom pa razmazuje moje sokove, nežno mi trlja klit dok kao prava kujica cvilim od zadovoljstva. Vrtim guzom i preko farmerki se trljam o tvrdi kurac ali opet dobijam po guzi.
-Mirna!
Pritiska neki prekidač i čujem neki čudan zvuk sa plafona, pogledam, neki debeo lanac se spušta, na dnu se nalazi velika alka, ponovo pritiska prekidač i zaustavlja se malo iznad moje glave.
-šta je ovo?
unosi mi se u lice, steže za usta
-ššššš
Iz komode vadi lisice
-Daj mi ruke
Poslušno pružam ruke na koje stavlja lisice, zatim ih podiže u vis i otvara tu alku, provlači kroz lisice pa povovo zatvara.
Ne mogu više celim tabanom da se oslanjam na pod već moram da se izdižem na prste. Bojim se da moje drhtave noge neće moći ovo da izdrže.
-Nemoj, ne mogu...
Ponovo me snažno grabi za vrat i steže
-Kurvo, jel bi ti to da do nedelje ostaneš nakačena ovako?
-Ne
-Onda budi dobra i budi zahvalna što sam lepo raspoložen i što sam te poželeo. E, sad... Kako da nagradim tvoju poslušnost? Šta bi moja droljica sad najviše želela?
Spusta usne na bradavice i počinje da ih sisa, ne mogu da kontrolišem telo ni disanje, u pokušaju da se pribijem počinjem da se klatim na tom lancu dok se on ludo zabavlja čekajući da mu dolete moje sise da ih lizne.
-Slušam...
-Da svršim, molim te, moram da svršim, eksplodiraću...
-Mhm, a kako bi da te dovedem do orgazma?
-Kako god ti hoćeš
Grize mi bradavicu, ne smem da se otimam bojim se otkinuće je ako počnem da,se klatim
-KAKO?
-Jezikom
-Šta jezikom?
-Jezikom me nateraj da svršim
-Bezobrazna kurvica...kako se kaže?
-Molim te
Prilazi mi na uho i šapuće:
-Ne mogu nikako da se odlučim da li mi se više sviđa ona arogatna kučka koju glumiš pred drugima ili ova ponizna kurvica kakva si sa mnom.
Počinje strastveno da me ljubi, da mi gricka i sisa usne, pa vrat, pa oko uha znajući da ludim kad osetim dah na uhu, spušta se niže i niže, telo mi se nekontrolisano uvija što ponovo prouzrokuje klaćenje na prokletom lancu.
Klekao je i uhvatio me za kukove da se zaustavim. Razmačinjem noge dovoljno da može da joj priđe, a opet i da imam neku ravnotežu na prstima. Svaki poljubac izaziva potres celog tela i klaćenje. Zabavno mu je, kikoće se, a ja sam očajna
-molim te, molim te, molim teeeee
cvilim polu histerično, na ivici suza
hvata me za guzu, širim noge koliko mogu, osećam njegov dah i jezik kako se približava i konačno ga spušta na otečeni klit. Igra se sa njim, licka, brzo pa polako, pa ga sisa, pa sve iz početka. Usaglašava se sa mojim disanjem jer skot neće tako lako da mi dozvoli da svršim. Pokušavam da se nabijam, da se trljam, ali dobijam po guzi.
Ruke su počele da mi trnu i bole, noge drhte da više ne mogu ni na prstima da stojim a on me i dalje muči. Cvilim kao kujica a kreću mi suze od očaja.
Konačno se sažalio na mene, hvata me za nogu i prebacuje sebi preko vrata, ustima obuhvata celu pičkicu, ali jezikom jedva dodiruje klit, pušta me da se trljam o njegov jezik ritmom koji meni odgovara. A onda i drugu nogu prebacuje preko svog ramena. Pokušavam da se trljam što jače ali me lupa po guzi i naređuje da prekinem. Lagano me prstom istražuje, ulazi u mene jednim, pa sa dva prsta povremeno me lickajući jezikom. Izvlači prste i razmazuje me oko guze, dobro je natapa, a onda u sekundi počinje ludački da me liže i sisa, ulazi mi prstom u guzu, svršavam kao luda u naletima, celo mi se telo trese, vrištim toliko da gubim glas i to traje čini mi se beskonačno.
Čini mi se da sam of jačine orgazma I izglubila nakratko svest jer sledeće čega se sećam je da me snažno drži I grli dok mi se telo I dalje grči I drhtim, pomešano jecanje I stenjanje… Uz onaj presladak osmeh mi briše sluze sa lica, ljubi, mazi me da se povratim.
-Mala, jesi dobro?
-Mhm, savršeno…
-Savršeno? Oooo pa taman sam hteo da te spustim, mislio sam da ne možeš više da izdržiš, ali ako si savršeno onda možemo da nastavimo. I ja sam se čuvao za tebe, nisam ga praznio nedelju dana, hoće muda da mi eksplodiraju.
Pritiska prekidač I spušta lanac dovoljno da mogu da se oslonim na noge I malo da opustim ruke koje gotovo više da ne osećam. Prilazi mi otpozadi, ljubi po vratu, mesi grudi I igra se sa bradavicama. Sušta ruku na pičkicu koja I dalje podrhtava, nežno je mazi izazivajući grčenje svakog mišića na mom telu.
-Hm, ne znam šta ću sad sa tobom… Jebao bih te tako da ti razvalim tu slatku pičkicu, ali pošto su mi puna muda, odmah bi svršio. Nabio bih ti ga u usta ali se bojim da ni ti ne bi mogla da podneseš tu gomilu sperme kojom bih te zalio. Onda…jedino mi ostaje guza. Taman da joj pokažem sta je čeka do kraja vikenda.
Dok mi šapuće prstima mi uveliko zagreva guzu, dovoljni su mu moji sokovi da je podmaže što ga dodatno pali. Neočekivano mi nabija do kraja kurčinu u pičkicu. Uživa u mom vrisku kad ga tako zabije, pali ga da zna da je toliko velik da mi izaziva neopisiv bol, ali I zadovoljstvo. Prstima mi prekriva klitoris
-Da li je moguće da si posle onakvog svršavanja već spremna za novo?
-Šta ću, mnogo sam napaljena…
Vadi ga, pa ponovo lagano vraća, pa vadi. Namešta se na guzu dok mi prstima trlja klit kako bih se što više opustila. Ulazi lagano, uvlači glavić pa ga vadi, pa ponovo, svaki put ulazeći sve dublje.
-Nabijaj se sama droljo, hajde hoću da te punim dok svršavaš, dok ti se grče mišići stežući mi kitu, hajde kurvo, svrši….
Njegove reči me dovode do granice ludila,ruka kojom mi ludački nabija dva prsta u pičkicu istovremeno mi dlanom trljajući klit, u tom ludilu se sve jače nabijam na kurac koji mi proizvodi I bol I zadovoljstvo, počinje dublje da diše, glas mu puca, zuji mi u ušima I. Ne mogu više, počinjem da svršavam, da se grčim, krici nam se mešaju, snažno me drugom rukom hvata oko struka I divljački ga nabija preteći da mi počela guzu. Snažno mu guzom stiskam kurac I osećam kako počinje da me puni vrelom spermom. Mislim da je izbacio bar 4-5 mlaza pre nego što se zaustavio. I dalje ne mogu da povratim dah, vadi ga, ostavljajući mi veliku prazninu, osećam kako mi iz guze curi sperma slivajući se niz butine. Oslobađa mi ruke I padam na pod. Klekao je pored mene, počeo nežno da me ljubi I mijuje, uzeo u naručje I odneo pod tuš. Osećala sam svaku kap vode koja se slivala niz moje iscrpljeno telo, sapunjao me je, mazio, ljubio svaki centimetar tela I na kraju odneo u krevet.
-Jesi dobro? Jesam te povredio?
-Ne, ne, bilo je, hmm nenormalno dobro, samo sam iscrpljena.
-Onda će nam oboma prijati par sati sna. Odmaraj ludo, čekaju nas duga tri dana. Nedostajala si mi...



Korisnik

Wow... 11/10. Definitivno najbolje napisana prica na sajtu!

Korisnik

kreativno

Korisnik

Super..ono pravo,bas.

Korisnik

Extraaa

Korisnik

Odlična priča bravo...

Korisnik

Fenomenalna priča

Korisnik

Odlicnooo,;)

Korisnik

Ako hoces dodaj S.k.y.p.e.. sextansdoni111

Korisnik

Kada ce nastavak?

Korisnik

Wink keep writting...keep dreaming...