Nakon mjeseci apstinencija doživjela sam vruće avanture na moru (III)

Ante se na plaži pojavio točno prema dogovoru. Nosio je veliku frižider torbu i pribor za plažu.
­ Što će ti to? – pitala sam.
­ Pa mislio sam da brodićem odemo prijeko na otok na kupanje. Ponio sam nešto za pojesti i popiti. Jesi za?
Naravno da sam pristala. Izgledalo je da će to biti ugodno poslijepodne. Krenuli smo u lučicu. Ante se zaustavio kod manjeg broda, mi kontinentalci rekli bi čamca. Brod je imao prekriven pramac i vanjski motor za pogon. Nakon ukrcavanja smo isplovili. Smjestila sam se na pramcu i nakon izlaska iz lučice skinula sam grudnjak. Uobičajila sam sunčati grudi u zadnje vrijeme. Kad smo se udaljili od mjesta Ante mi je doviknuo:
­ Možeš skinuti i gaćice ako želiš. Ovdje je uobičajeno da se djevojke voze gole na brodićima.
Poslušala sam ga i svoju sam koku izložila sunčevim zrakama. Gola na pramcu djelovala sam kao neka sirena. Uživala sam kad bi vidjela poglede sa drugih brodova, obično jedrilica, s kojima smo se mimoilazili. Imali su lijepi pogled na sasvim golu ženu na pramcu. Sigurno su uživali u pogledu. Jedan momak, koji je surfao na dasci, zaboravio je da mora upravljati jedrom već se zagledao u mene i zbog toga bućnuo u more. Ante i ja smo se slatko nasmijali.
­ Ti svojom pojavom izazivaš brodolome. – komentirao je.
Moja reakcija bila je u obliku vlažnosti i vrlo ugodnog osjećaja među nogama. Ubrzo smo uplovili u jednu zaštićenu uvalu sa biserno čistim morem. Vezali smo se uz jedan mali mol. Tamo se nalazio još jedan brodić. Znači još je netko ovdje. Na jednoj strani uvale vidjeli smo tri dečka, tinejdžerske dobi. Bili su pri ručku.
­ Dobar tek dečki, da li smetamo ako vam se pridružimo u ovoj uvali? – doviknuo je Ante.
­ Nipošto, uz ovako lijepu gospođu bit će i nama ljepše. – odgovori jedan od njih.
Ja sam naravno ostala gola kao i na brodu. Otišli smo na drugu stranu uvale i smjestili se. Ante se tad isto skinuo. Sad sam zapravo prvi put vidjela njegovu spravu. Prekjučer je bio mrak i tad sam ga samo osjetila u ruci i u sebi, a sad sam ga gledala. Bio je mlohav i klatio se između povećih jaja.
Krenuli smo odmah u more. Uživala sam u plivanju gola. Divan je osjećaj kad te ništa ne steže oko struka i kad osjećaš strujanje vode oko svoje koke. Ante je doplivao do mene, uhvatio me za guzu i privukao me sebi. Obuhvatila sam ga nogama i prihvatila njegov strastveni poljubac. Na guzi sam osjetila da je dobio erekciju.
­ Nemoj sad, kasnije ćemo. – rekla sam mu.
­ Ludo te želim. Stalno mislim na tebe od onog pred dva dana. Daj da ti ga samo malo stavim, da te opet osjetim. Neću te sad ševit. – zamolio je nježnim glasom.
Kako bi ga mogla odbiti. Malo sam se odmaknula od njega, uhvatila mu kurac i rukom ga uvela u sebe. Lagano je ušao. Preplavio me osjećaj zadovoljstva.
­ Sad kad si već u meni onda me i pojebi, onako na brzaka.
Lagano se počeo gibati u meni. Divno sam se osjećala. Uvijek mi je bilo divno na kurcu. Ubrzao je tempo. Osjetila sam naznake dolazećeg orgazma. Udarao je sve jače i zajedno smo svršili dosta glasno bez obzira što nismo bili sami na plaži. U moru se vidjelo kako mi sperma izlazi iz pice. Bacili smo pogled na dečke. Njihovi su pogledi bili upereni prema nama. Nije bilo teško zaključiti da su prisustvovali jednome ekspresnom seksu. Izašli smo iz mora da se malo odmorimo i osunčamo. Ovo smo morali napraviti prije svega, jer ne bi izdržali čekajući.
Kad smo se osušili Ante je izvadio jelo koje je ponio. Tu je bilo i piće, domaće crno vino koje mi je brzo udarilo u glavu, ali i navlažilo picu. Dok smo tako pili Ante me lagano milovao po bedru pa sve više. Kad je došao do klitorisa lagano je gurnuo prst u picu i jebao me njime. Spustio se među moje noge i počeo me lizati. Fenomenalno sam ga osjećala. Lizao me polako i nježno, a ja sam ludovala od želje da me pojebe.
­ Daj me pojebi! Stavi svoju kurčinu u mene!
­ A oni klinci. Ne smeta te da nas gledaju?
­ Ma tko ih jebe. Neka gledaju. Neka drkaju. Meni sad treba kurac.
Ante se popeo na mene, stavio mi kurac na ulaz pice i počeo me polako jebati. Okrenula sam glavu prema klincima da vidim što oni rade. Osim klinaca, vidjela sam još jedan par dosta blizu nas, goli, koji su zanimanjem promatrali našu igru. Nismo primijetili kad su stigli. Vidjela sam da dama nadrkava tipu kurac, a on joj mazi pičku prstima. Dalje nisam mogla gledati, jer valovi užitka su me obuzimali.
­ Voliš da te gledaju kad se jebeš, ha? – pitao je Ante.
­ To me jako pali.
Sišao je s mene, legao na leđa, a ja sam se popela na njega i stavila kurac u pičku. Jahala sam ga i jebala se. Držao me za cice i navlačio na sebe. Susjedi su se još mazili, a dečki su se približili da bolje vide. Uh kako je bilo dobro. Oduvijek volim seks na otvorenom, a ovako sasvim slobodno po bijelom danu i još uz pristojnu publiku, toga ima samo u mašti, ali za mene ovaj put i u stvarnosti.
Lagano smo se jebali da to što duže to potraje. Ante mi je gnječio cice, a ja sam se lagano nabijala na njegovo tvrdo koplje. Ulazio je u mene do kraja. Osjetila sam njegova jaja kad je bio cijeli u meni. Naši susjedi očito nisu mogli izdržati. Dama je ležala na boku, a njezin partner joj ga je stavljao odostraga također iz bočnog položaja. Prizor je bio fantastičan, a moj položaj na Anti omogućio mi je da ih gledam i jebem se istodobno. Tip je imao jako debelu kurčinu koja je nježno ulazila u damu. Ona je glasno uzdisala.
Deči su nas zabezeknuto gledali. Ovo su sigurno do tad gledali samo u porniću. Mogli su gledati rasnu žensku kako se nabija na kurac i ispušta zvukove velikog zadovoljstva i to sve pred njima. Dvojici su ruke bile u gaćicama. Drkali su. To me raspametilo. Obožavala sam kad bi me mladi dečki uhvatili na nekoj osamljenoj plaži sasvim golu i kad bi po skrivečki drkali. Uh divno mi je to.
Ante je očito osjetio da je blizu kraja. Uhvatio me za bokove i navlačio na svoj kurac sve većom žestinom. Otišla sam u nebesa, svršavala sam dugo i sigurno sam bila dosta glasna. Osjetila sam da je i on svršio u meni. To najviše volim kad mogu osjetiti izlijevanje kurca u meni.
­ Nadam se da sam smio u tebe.
­ Naravno da jesi. Baš to što si svršio u meni bilo mi je divno. Pružio si mi fantastičan seks i nebeski orgazam.
Kad smo se smirili otišli smo se oprati i osvježiti u more. Vidjeli smo da su i naši susjedi završili sa seksom. Odmarali su se. Dečki su se vratili na svoj dio plaže.
Nakon predaha počeli smo se spremati kako bi se stigli vratiti do sumraka. Ponovo sam glumila sirenu na povratku. Naravno da sam pokrila strateške dijelove tijela prije nego smo uplovili u lučicu.
­ Hoćemo li se opet vidjeti? – zavapio je Ante.
­ Ja se nadam da hoćemo i da ćemo ponoviti nešto od onoga prekjučer ili ovoga danas. Sad ti ne mogu točno reći kad, ali potraži me na plaži ovih dana pa ćemo se dogovoriti.
Uz kratki poljubac oprostili smo se.
Kad sam ušla u svoju sobu uskoro je došla Lidija preko balkona.
­ Viđena si kako se opraštaš u luci od jednoga zgodnog dase. Čak je i pusa pala. Koji ti je sad taj? Dobro, ne moraš mi reći tko je on, ali reci mi samo jeste se danas?
­ To je onaj od prekjučer na večer. Da jesmo se. Bilo je fantastično. I opet ćemo se tucati.



Korisnik

prelepa dama

Korisnik

..fantasticne price, odlicno ti ide, samo nastavi...

Korisnik

Kako meine to pali da me gledaju drugi dok jebem pickicu