Rasna ždrebica

Te vrele avgustovske večeri sam pravio sebi ugođaj na zamračenoj terasi svoje kuće na periferiji. Mazio sam se dok sam gledao sajt za
odrasle na laptopu a slušalice u mojim ušima prenosile uzdahe mlade kurve iz pornića kada sam krajičkom oka primetio svetlosni signal na mom mobilnom..
"Dobro veče, Aleksandre", čuo sam uzbudljiv glas Sunčice moje jebulje iz rodnog grada ,"Da li te prekidam u nečemu?"
"Zdravo, Sunčice, ne prekidaš", rekao sam ne prestajući da ga mazim, "Dugo se nismo čuli, šta radiš?"
"Upisali smo Sanju na farmaciju pa smo hteli da te pitamo da li bi mogla da stanuje kod tebe?", zatekla me pitanjem još više,.. odakle im tolika ćerka, Sunčica ima tek 35 godina..? U glavi mi se vrzmaju razne perverzije i osećam da mi se kurac zabetonirao u ruci od samih pomisli...
Predložio sam da je najpre dovede na nekoliko dana, da se upoznamo, da vidi Beograd, gradski prevoz,..
"Da li ti odgovara da je pošaljemo sada za vikend?", zbunila me još više "Ona je velika, može doći i sama autobusom"

Živeo sam sa devojkama i razilazio se pod raznim izgovorima, ali su se suštinski razlozi svodili na to da nijedna nije mogala da me dovoljno prati u krevetu... Bilo ih je zaista vatrenih i nezasitih koje su neprestano želele moju veliku kurčinu u sebi dajući se neštedljivo.. ali, ponovo "ali" ,..posle nekoliko nedelja, meseci, nisu mogle da me svakodnevno prate i zadovolje do kraja... Posle seksa sam često odlazio na erotske sajtove kako bih nadomestio svoje prirodne nagone i drkao na mlade zgodne kučkice dok ne svršim kvalitetno bar jedanput.
Odlučio sam da budem sam, posvetim vreme sebi i zdravom životu, a da svoje nagone gasim drkanjem i napornim radom na poslu.

U petak veče sam se odvezao do "Simpa" kako bih dočekao Sanju.
"Dobro veče , čika Aco", obratila mi se nasmejana dugokosa brineta nagnuta ka otvorenom prozoru suvozačevih vrata mog auta, "Ja sam Sanja, Sunčicina i Mladenova".
"Zdravo, Sanja, dobrodošla." pružio sam ruku i zadržao pogled na njenim velikim preplanulim sisama koje samo što nisu pokidale
dugmad na beloj prozirnoj košulji dubokog dekoltea.
Smestili smo kofere u prtljažnik i odvezli se do kuće gde sam je ostavio da raspakuje svoje stvari dok sam ja izašao na trčanje.
Bio sam bez mogućnosti da se oslobodim misli na jebozovnu mazulju čiju majku sam razvaljivao kurcem, malu droljicu koja me osmehom i pogledom naterala da spustim glavu nakon što sam zabalavio na njene sise.
Te noći nisam mogao zaspati. Čuo sam je dva puta kako odlazi do kupatila. I da nije Sunčicina i Mladenova ćerka, već bih se napravio pospanim i krenuo u kupatilo, kao slučajno,,..

Sanja je delovala kao dobro dete iz provincije pa sam morao svoje maštarije da zadržim za sebe i da sačekam dolazak njene majke.
Odlučio sam da neko vreme spavam u stanu a preko dana da budem na poslu i u kući sa Sanjom dok ona ne upozna grad.

Završio sam ugovoreni posao i odlučio da sebi dam nekoliko dana odmora koji bih proveo u sređivanju dvorišta i kuće. Jedno veče sami ostao do kasno u veče i zaspao u dnevnom boravku.
Sanja je već ustala i bila u nabavci.
Kada sam je video u dvorišštu sa crevom kako prska vodom moja kola, primetio sam kako joj je telo savršeno formirano , velika prsa, uzan struk, duge noge i prilično velika zategnuta guza koja je sada bila u tesnom šorcu.
Koliko sam znao, nije imala dečka..
Počeo sam češće da ostajem da spavam u kući...

Kako je vreme prolazilo počeo sam videti ženu u njoj. Oduvek su me privlačile mlade žene. I , pretpostavljam, gledajući svakodnevno Sanju pred sobom, počeo sam se pitati kakva bi bila u krevetu. Više se nisam trudio da odagnam misli i počeo sam razmišljati o seksanju sa Sanjom, maštao sam o tome.
Da bi zadovoljio svoju uspaljenost tražio sam porniće sa mladim sisatim brinetama.
Gledajući sve te mlade kučkice sa slasnim pičkicama, kurac bi mi nabrekao i krv bi jurnula u glavić, bio bi ogroman,.. Zapitao sam se kakva li je Sanjina pička, da li je previše tesna za mene, da li bi želela da ga primi, da li bi joj smetalo što sam stariji od nje, misli li i ona mene, da li je uopšte osetila kitu..?
Jedne večerii, kada sam mislio da je Sanja otišla u krevet, bio sam na svom omiljenom sajtu, našao najbolje ocenjen pornić sa mladom zgodnom i, naravno, sisatom crnkom. Zavalio sam se u sofu , stavio slušalice i gledao kako se pornićarka mazi, kako uzima veliki dildo i igra se njime... Brzo mi se napravio šator na pantalonama pa sam zavukao ruku da ga gulim.

Već sam se skinuo go i izgledao sam kao manijak.Gledao sam je kako u vlažnu pičku gura ogroman dildo, igurajući ga duboko.. u tom trenutku mi se otrgao drhtav glas"..mmmm, Saanjaaa.." "Sad već oko 10 minuta sam drkao kurac i stiskao ga da ne prsne od pulsiranja gledajući je kako se žestoko navlači na dildo , zamišljajući da je to Sanja. .

Taman što sam se uspravio i počeo da svršavam, uz zamračeni kuhinjski šank sam ugledao moju stanarku kako se navlači na krastavac a drugom rukom steže bradavice na sisama.
Pogled sam momentalno zalepio na njene velike grudi sa prelepim bradavicama, ali i na veliki krastavac, videvši da je poprilično veliki. Vreme kao da je stalo, dok su mi oči bile širom otvorene jer nisam mogao ni zamisliti da je Sanjina pičkica gladna za velikim komadima. Tada sam nekako došao sebi i shvatio šta se dešava.

Bio sam uhvaćen na delu, ali je ona bila još više. Nije imalo svrhe da sakrivam ono što radim jer sam bio go držeći nadignuti kurac u ruci
uzdišući dok mlazevi sperme pršću po stočiću ispred sofe.

Odatle je ona stajala i gledala me kako drkam kurac, gurajući sebi taj veliki krastavac u pičku,.. Ali, prizor tog velikog krastavca koji
nestaje u Sanjinom međunožju mi je dao do znanja koliko on ustvari opravdava ono što ja radim i želim. Odjednom, pogledi su nam se sreli, i shvatajući da sam je uhvatio kako me posmatra, zakoračila je u nazad do šanka, skrivajući rukama krastavac tako što ga je ugurala celog. Tako je otkrila u punoj veličini i krasoti svoje čvrste sise. Božanstven
prizor. Otrčala je u svoju sobu i zalupila vratima. Isprva sam sedeo, zaprepašćeno i zadivljeno, očiju i dalje zalepljenih za šank , ne
verujući kakvom prizoru sam upravo svedočio. Moja jebozovna mlada stanarka je stajala na vratima sobe I posmatrala me kako se
samozadovoljavam izgovarajući njeno ime, dok se i sama navlačila na taj prelepi veliki krastavac, velik otprilike koliko i moj kurac.
Kakobilo, shvatio sam da moram otići kod nje u sobu da popričamo. Ugasio sam kompjuter i uzeo bade mantil. Krenuo sam prema njenoj sobi.Vrata su bila pritovorena i zaboravio sam da pokucam . Samo sam ih gurnuo i ušao, ne znajući kako će da reaguje. Kada sam ušao, Sanja se, ležeći na krevetu, jebala tim krastavcem uzdišući požudno i uspaljeno, dok sam ja ponovo imao priliku da uživam u prizoru.
Pogledala me je i ponovo, kao da će iskočiti iz svoje kože, brzo je pokušavala da se pokrije I sakrije svoje divno izvajano telo od mog popaljenog pogleda. Zgrabila je prekrivač navlačeći ga preko sebe, ne govoreći ni reči

Kada je to uradila, prilazilo sam polako njenom krevetu.Pogledala me je, lice joj je bilo sve crvenije počela je teže da diše. Osetio sam neku jezu kako prolazi kroz moje telo. I bez saznanja šta ću da joj kažem seo sam na obod kreveta.

Usta su mi se osušila I srce mi je tuklo ludački, ali pogledao sam je i nasmešio joj se dok je licem išla niz moje telo trudeći se da me
gleda u oči.
“Žao mi je što si videla ono što sam radio u dnevnom boravku. Nisam mislio da ti dopustim da me gledaš kako radim te perverzne
stavri,”rekao sam joj ne znajući da li je to ono što sam trebao reći.“Ali, primetio sam da ti se to svidelo.Koliko dugo si stajala tamo I gledala me?”
Sanja mi je rekla da je poprilično dugo stajala, najpre u šanku pa ispred šanka, i da se iznenadila videvši mene da drkam, pogotovo na mlade devojke. Nasmešio sam se i stavio svoju ruku na njenu.
Pokušala je da pomeri drhtavo telo, ali bilo je kasno za to da upravlja svojim nagonima. Osetio sam kako mi se ispod mantila kurčina ubrzano ponovo skamenjuje, kako srce samo što mi ne iskoči iz grudi.
Trudeći se da skupim nešto hrabrosti, podigao sam Sanjino lice dodirnuvši joj bradu prstima i pogledao je u oči.
“Ponekad volim da vidim telo mlade devojke. Nema ništa loše i pogrešno u gledanju, je l' tako?”pitao sam je. “I ja volim da drkam, isto kao I ti, ako ne I više…Mogu li da te još jednom ponovo vidim, onako kao malopre?”
Sanja je širom otvorila oči I ja sam iznenada shvatio šta sam joj rekao, malo se prepala I nije znala šta da radi. Znao sam da ako ja ne pruzmem inicijativu da sve pada u vodu. Nasmešio sam se ponovo i rekao da ne brine i da sam uživao u onom što sam video.

“Ako..Ti, ako Vi…to…stvarno želite…”rekla je nervozno .

Iskorištavajući trenutak posegao sam za pokrivačem I polako ga svukao s nje, otkrivajući joj grudi I stomak. Kako je to bio prelep trenutak, vukao sam i dalje da izvadim i njenu prelepu mokru pičku na videlo.
Blago je savila noge u kolenima koja sam nežno i sporo širio a ona me je prihvatila raširivši noge do samog kreveta.

Ponovo,sam duboko uzdahnuo, oči su mi se raširile i usta otvorila . stajao je predamnom divan prizor izdepilirane mačkice sa mesnatim usnama, nisam mogao skinuti oči s tog masivnom mladog ženskog tela koje leži predamnom. Nisam mogao da pričam a srce mi je ludelo. Osetio sam kako mi krv juri u mozak od silnog uzbuđenja, dodirnuo sam je nežno, trgla se instinktivno i njeni prsti su se našli preko moje šake. zastao sam na kratko i onda počeo da je nežno trljam i razmazujem.. Telo joj se izvijalo, poljubio sam je u stomak, zatim u sise, Gospode, da li sam to doživeo?
“Što se mi ne bi igrali jedno s drugim? Pitao sam je. “Da li bi to volela, Sanjice? Da li bi volela da se igraš sa mojom kitom dok
ti ja ližem mačkicu? Trudio sam se da pazim šta pričam, ali,nisam mogao da razmišljam mnogo jer mi je kurac bio ogroman a ruka se nalazil na njenom vlažnom međunožju.

Otvorila je oči I klimala presrećno glavom. Podigao sam se i pustio bade mantil da sklizne niz mene na pod i iznenada osetio jezik na svom glaviću a prste na testisima, želeo sam da mi ga dugo puši, da nikad ne prestane, i istovremeno želeo sam i da odmah prekine sa gutanjem da bih je jebao. Nikada ranije mi se u tako kratkom vremenu nisu pomešali uspaljenost i nervoza.
Odlučio sam je pustiti da mi puši još kratko i onda sam osetio dobar nalet uzbuđenja pa sam je položio na krevet.
Na moje iznenađenje, Sanja me povukla za kurac dočekavši me raširenih nogu,.. prislonio sam se na njene usmine i moj natečeni glavić je počeo polako da se probija unutra,.. bila je tesna, vratio sam ga nazad pa ponovio, ušao je dublje, ponovo sam ga izvukao i prislonio skliznuvši još dublje i zakucao sam ga do kraja,.. pomislio sam "sad mogu i umreti i briga me"..

Jebali smo se oko sat vremena, jebala se iskusno, dajući sve od sebe, čini mi se kao nijedna pre,.. podigao sam joj noge na ramena zarivajući kurac duboko u moju sisatu zgodnu kučkicu koja me nogama još više navlačila na sebe prateći tempo i ubrzavajući, što mi je neverovatno prijalo,.. uzdisala je pohotno i prolomila krik "jebi me, čika Aco, jebi me,..stalno drkam na tebe.. obožavam tvoj veliki kurac",.. dok su mlazevi moje vrele sperme punili njenu pičku,..
Sutradan sam se probudio u Sanjinom krevetu kad je ona ušla u sobu sa kafama a na mom mobilnom je
stajala poruka od Sunčice :"dolazim za vikend".

Kategorija:
Strejt erotske priče