Majstor Aca 2

Stajao sam ispred Ace, nasred njegove spavaće sobe, go golcat, pozvao ga da mi pridje i pokaže šta i koliko zna.

Aca je gledao u moju batinu, pozudno i netremice, kao hipnotisan, a zatim se pribrao, prišao mu, kleknuo ispred njega, obuhvatio ga rukom i počeo ga nežno drkati, klizeci po njemu dlanom i prstima, odozgo na dole i natrag. Dok je on to radio, kurac mi je dostigao maksimalnu veličinu, a uzbudjenje u meni počelo je ubrzano da raste, čineći me sve više nestrpljivim, da sačekam koji će sledeći korak Aca napraviti.
Moj kurac, već veoma tvrd i sjajan, pristajao je njegovoj šaci, kao saliven, a Aca je nastavio da mu radi sve ono što sam najviše želeo. Kada je primetio, da se, usled rastućeg uzbudjenja,, na glavicu pojavljuju prve kapljice sluzi, malo bi zastao i sa uživanjem polizao sve što bi se tu našlo. Kako je vreme odmicalo, ovo njegovo lizuckanje bilo je sve češće, jer su sokovi iz mog kurca sve obilnije izlazili, tako da se moja batina, malo-po malo, neosetno našla u njegovim toplim ustima, a njegove vlažne usne, nastavile mnogo neznije i suptilnije od njegove ruke, da prelaze celom duzInom moje kite gore-dole, izazvavši u meni neopisivo uživanje.
Disao sam već snažno i duboko, pokušavajući da ovo zadovoljstvo što više produžim, dok je Aca znalački išao dalje, moj kurac sve dublje je zaranjao u njegova usta i grlo, povremeno dolazeći do samog kraja i dodirujuci mu resicu. Bio je to fantastičan prizor pred mojim očima, moj nabrekli kurac, začas bi nestajao u njegovim ustima, a zatim bi se, sav sluzav od mešavine pljuvacke i sopstvenih sokova, vraćao nazad.Njegova dužina, takodje, je savršeno pristajala Acinim ustima, što sam zaključio po tome što se Aca nijednog trenutka, dudlajuci ga, nije zagrcnuo, a gutao ga je celog. Povremeno je pravio kratke prekide, tako što bi ga ispustio iz usta, a zatim jezikom prelazio od glavica na dole, dolazeći tako do mojih već nabreklih i tvrdih jaja, koja bi jedno po jedno nežno usisavao. Usled svega dozivljenog, moji sve jači uzdasi postepeno su mu saopštavali da se bližim vrhuncu.Zato je nastavio u jos bržem ritmu, ritmu koji je savršeno odgovarao mojoj kiti, koja je prosto cvetala od sreće u njegovim ustima.

Više nisam mogao da stojim od uzbuđenja, pa sam se izvalio na njegov prostrani krevet na ledja, a on hitro kao mačka ponovo došao do mog medjunozja, zabio svoju glavu dole i nastavio da mi ga halapljivo guta, sisa, gricka, tamo gde je najosetljiviji. Svršio sam ubrzo uz glasne jecaje, nagradivsi Acu obilnim obrokom u vidu bele kaše, koja je u mlazevima izbijala iz moje kurčine, čije su se žile već vidno ocrtavale celom njegovom dužinom, a glavic postao tamno crven.Aca nije dozvolio da se prospe nijedna kap te za njega dragocene i ukusne bele kaše, tako što je kurac držao u ustima sve dok nije počeo da splasnjava.

Oči su mu se caklile, a izraz na njegovom licu govorio mi je da je i on zadovoljen. U tom trentku rekao sam mu, Aco, pravi si majstor :)

Kategorija:
Gay erotske priče