Majstor Aca

Subota jutro. Razmišljam o dogovoru koji sam napravio i da li da se javim nepoznatom momku iz Beograda, koji mi je ponudio sastanak kod njega sa jedinim ciljem da mi popuši kurac. Na sajtu KZO, pronašao je moj profil, na koji sam okačio nekolicinu slika i par video klipova, sa eksplicitnim prikazima mog kurca u stanju jake erekcije, obasuo je svakojakim komplimentima, a komunikaciju sa mnom, započeo poslavšii mi poruku u kojoj kaže kako imam dobru kurčinu, iako mi alatka, u najvećem uzbuđenju dostiže svega 12 cm...ali on je očigledno na njoj video nešto grandiozno, ili bolje reći grandiozno, po njegovom ukusu...ili to tako njemu izgleda na fotografiji...ne znam, videćemo kad pred njim budem skinuo sve sa sebe, da li mi je kita samo fotogenicna, ili zaista toliko vredi :) Nadam se da je Aca, kako mi se predstavio, pristojan lik...i da dobro puši...da će biti nežan sa njim i znati šta mu najviše prija.
Nemam, mnogo iskustva u ovome, ali ne mogu da kažem da me i sama pomisao na taj susret ne uzbudjuje. Ostavio mi je i broj telefona i pristao da se pre eventualnog dudlanja, sretnemo negde u gradu, upoznamo, malo popričamo, a ako se skapiramo, odemo u njegovu gajbu, gde će i uživo da se sretne sa mojim lepotanom i sa reči predje na dela.
Slike na mom profilu pravio sam mobilnim telefonom i dok sam to radio osećao sam posebnu vrstu uživanja, sa puno pažnje napravio najuži izbor fotki koje su po meni bile najuspelije, tj prošle moje najrigoroznije kriterijume estetike, valjda su zbog toga i drugima zapele za oko.
Volim da se slikam obnažen, da slikam alatku kad mi je ukrućena, volim da drkam, da se mazim. Mogao bih da kažem da sam i sam zaljubljen u moj kurac, uzbudjuje me da pravim njegove fotografije i potom i sam uživam u prizoru koji je na njima ovekovečen. Ponekad i drkam na te slike. Volim da te fotke diskretno podelim sa drugim, nepoznatim osobama, na nekom od onih sajtova za odrasle, gde otvaramo profile, ne bi li upoznali nekog ko će nam ispuniti skrivene seksualne želje. Mislim da je to odredjena vrsta egzibicionizma. Volim kad dobijam komplimente na račun moje batine i kada u njima prepoznam istinsku želju da mi ga dodirnu, popuše, da ga imaju, barem na kratko i uživaju u svemu što će im bliski susret sa njim pružiti. Pretpostavljam, ako se i meni i ljudima koji mi se masovno javljaju, moj kurac čini primamljivim i lepim, to je znak da susret ne bi trebao da bude promašaj, što je i garancija da će zadovoljstvo biti obostrano. Ono što se ne uklapa u priču, je bezbroj zahteva za prijateljstvo, koje je ovaj lik poslao i ostalima, što bi moglo da znači da to radi da bi iz velike količine ponuda koje uputi, uspeo da barem sa nekim dogovori i ostvari susret...što je vrlo teško, iako je broj registrovanih članova na ovim sajtovima ogroman, retko se prepiska završi upoznavanjem. Teško je naći nekog ko živi sam u stanu, što je osnovni uslov za uspešan susret u diskreciji.
Ovde su svi preduslovi ispunjeni, imam njegov broj telefona, on živi sam u stanu, očekuje da dodjem, kako bi i sebi i meni pružio jedno nesvakidašnje zadovoljstvo, zadovoljstvo koje je posledica obostrane opcinjenosti kurcem, tako tipične i jake kod muškaraca, zbog koje oni sa mnogo više predanosti od žena prilaze samom činu pušenja, pa i više uživaju u tome, onaj ko to radi i onaj kome se to radi, a i bolje znaju kako se to radi. To je i glavni razlog zbog koga ću da pozovem Acu, nadam se da je ok, a ako bude majstorski obavio "posao", prozvacu ga majstor Aca :)

Kategorija:
Gay erotske priče