Žešći peting, žešći

Sa dečkom sam u vezi već šest godina. Koliko se volimo, toliko smo i navika jedno drugom. Ušli smo u period krize. Nije nam prvi put. Rekla bih da nije ni poslednji. Ovaj put sam osetila da je to nešto drugačija kriza od prethodnih. Poverila sam to svom najboljem drugu, koji je upravo raskinuo sa devojkom, svojom prvom ljubavlju. Bilo smo sjebani oboje i mnogo. Našli smo se, da pričamo, da se tešimo, da pijemo. Nikada nije odavao da mu se sviđam. Ni ja njemu. Mislim da je tako i bilo. Ali, to veče je bilo nešto posebno. Osetila sam to još od kako se najavio porukom da će doći. Počelo je sedenjem u tišini, razmenjivanjem po gde koje reči. U jednom trenutku, dok smo ležali u tišni na mom krevetu, osetila sam veliku želju da ga poljubim. Nisam okolevala, već sam mu zalepila sočan poljubac.

Očekivala sam da će me odgurnuti, da će me pitati bilo šta, da će prekinuti, bilo šta od toga. Ne. On se ponašao kao da je sve normalno. Nastavio je da se ljubi sa mnom. Ovo me je još više izludelo. Nije me nikada fizički privlačio. A poznavajući njegovu bivsu, i uopšte tip devojaka koje voli, ne bi bilo logično da mu se ja sviđam. No, nije ni bitno. Nastavili smo s ljubljenjem. Zatim me je gurnuo, pa sam pomislila da je kraj. Ali, na moje još jedno iznenađenje, legao je preko mene i nastavio je da me ljubi. Zavukao je levu ruku negde kod mojih kukova, desnom me je vukao za kosu, sklanjao je u stranu, dok me je ljubio po vratu i ušima. Ostala sam bez reči, daha, srce mi je sve jače lupalo, opet sam se osetila kao žensko koje neko želi da ima. Dahtala sam dok je on jezikom kružio po mom vratu, od uha do uha. S vremena na vreme bi me povukao za kosu i mrdao gde je stigao. Nisam znala šta da radim u ovom trenutku. Počela sam i ja njega da ljubim. Bilo je to u čelo, oko, nos. Mazili smo se tako, dok su časovi neprimetno leteli. U jednom trenutku, kad sam se našla na njemu, skupila sam hrabrost i skinula majicu. Ostala sam ispred njega samo u brusu. U onom polumraku, teško i da je mogao da vidi moje grudi, ali nije hteo da ih opipa. Morala sam sama da mu stavim ruke na svoje grudi. Malo se uzdigao, dok mi je mesio grudi, i opet počeo da me ljubi. Bio je ovo najlepši francuski poljubac, ako uopšte postoji kateogorija lepote njega. Divno sam se osećala, i pokušavala sam i njega da skinem. Dok sam skidala njegovu majicu, i bila okupirana njegovim vratom i ramenima, nisam ni primetila da je uspeo da otkopča moj brus. Grudi su mi izletele, a i njemu uzdah. Opet me je oborio, i počeo da ih liže. Očekivala sam da će se spustiti i svući moj šorts. Očekivanje mi se donekle ispunilo. Spuštao se poljupcima, ali se nije usuđivao ni da stavi ruke na moj šorts. Opet sam morala da preuzmem incijativu. Razmišljala sam da je to zato što je on tek izašao iz prve veze, a ja sam daleko iskusnija. Oborila sam ga na stomak, legla preko njega i masirala mu leđa. Počela sam i lagano da ih mazim, zatim ljubim, i grickam. Jednom rukom sam bila na njegovim leđima, drugom sam sebe skidala i ostala gola. Odlučila sam da prevarim dečka, a on mi se činio kao najbolje rešenje. Skinula sam se, zatim sam i sa njega sve svukla i ugrizla ga za njegovo zategnuto dupe. Od bola je malo vrisnuo, ja sam pala i raširila noge. Očekivila sam da je to to, i da će da mi gurne, jer sam cela bila vlažna. On je samo pustio ruku, dodao mi veš, i rekao:

-Dosta je bilo. I previše. Ovim bi otišli predaleko. Dosta smo bili slomljeni, vratimo se svojim životima sad.

Ovom rečenicom mi je vratio nadu u postojanje džentlmena, koji ne žele da iskoriste skrhanost jedne devojke, ali i učinio kontra efekat, naterao me da se samo još više zaljubim u njega. Prvi put sam se osetila kao žena sa nekim drugim muškarcem. Prvi put sam se osetila kao žena, a da nije došlo do sexa. Mislila sam da je ovo ne moguće. Nisam svršila, ali sam bila jako blizu. Bila sam jako srećna. Moraću ovo da ponovim.