Matijina Ribica (Gay priča)

-Kako me je samo palio taj Matija,kurati Kruševljanin,svaki pomisao na njega,na izgovor njegovog imena naprasno bih vlažila guza,tako dobrog frajera nisam dugo sreo koji je za tren ostavio utisak na mene.
-Dugo smo se dopisivali,standardno drkali preko kamere ali sam želeo da osetim tu njegovu kurčinu uživo jer je dasa bio neverovatno obdaren,imao je lepo telo,mišićav,dlakav,jednom rečju pravo muško.
-Dogovorili smo se da se vidimo uživo,obojica smo se skapirali i dopisivanje je već bilo suvišno,želeo sam pod jezikom da osetim toplinu njegovog glavića a on je silno želeo da mi ga stavi i prodre u mene.
-Krenuo sam iz Beograda put Kruševca negde oko podne,poslao sam mu SMS kako bi me blagovremeno sačekao u Kruševcu na stanici,bio sam napaljen sve vreme puta,srce mi je snažno tuklo,nije mogla da me rashladi ni Klima koja je dobro hladila u busu.
-Na stanici u Ćićevcu u autobus je ušao lep,snažan momak,učinio mi se poznatim ali frizura i naočare za sunce su kod mene izazvale nevericu,pošto sam sedeo sam skroz u zadnjem delu,on je pogledom šarao po putnicima ne bi li me pronašao.
-Video me je i došao,seo je kraj mene dodirujući me kolenom,gledao sam ga u čudu jer mi se uporno smeškao,

,,Šta je,kao da si video duha,,
,,Matija,,
,,Heh,ja sam,,
,,Drugačije izgledaš,seksi,bolje nego na kameri,,
,,Hvala,,-prijao mu je kompliment,tako je mirisao kao pravi pastuv,balavio sam kraj njega,pričali smo nešto a ja sam jedva sastavljao rečenice,ni Matija se nije najbolje snalazio,ni njemu nije bilo svejedno,šaputali smo jedan drugome lepe reči peckanja kako ne bi čuli putnici koji su bili na red sedišta od nas.
Nosio je bermude,nisam mogao više da izdržim,zavukao sam mu ruku u gaće i uhvatio za kurac,glasno je uzdahnuo da sam morao da mu stavim ruku na usne,Matiji kada se digne,znao je skroz da se izgubi i da uživa u seksu ne hajući za okolinu,morali smo da se zadovoljavamo u malim zalogajima jer smo ipak bili na javnom mestu.
-Malo sam mu drkao ali autobus je već ulazio na peron u Kruševcu tako da sam morao da prestanem,pošto mu je bio veliki morao je da ga malo podigne dok ne splasne jer bi okolina primetila njegovu erekciju.
-Od toliko strasti mi se piškilo da sam morao u WC na stanici,ušao je i Matija,zatvorili smo se u kabini,navalio je na mene kao razjarena zver,skinuo sam mu majicu i zaronio jezikom u njegove grudi,palile su me njegove pločice,svukao mi je do pola trenerku i svojim krupnim šakama mesio krupne debele guzove,uhvatio sam ga za kitu i izvukao ga napolje,bilo je tako slatko dok je rastao ponovo u mojoj ruci,napolju su se čuli glasovi,postojala je opasnost da nas neko provali,izdrkali smo obojica na brzinu,Matija je prskao nenormalno,bacao je spermu bar metar od sebe.
-Imao je Gajbu nedaleko od stanice,njegovi su otputovali u selo tako da je bio libero,skinuli smo se goli i otišli pod tuš da se kupamo,krljali smo se jezicima ispod tople vode koja je klizila po našim spojenim telima,trljao mi je leđa dok sam ga ja izazivao mešajući na njegovom glaviću koji je već bio na rupici,spreman da prodre.
Otišli smo u sobu,želeo sam da ga konačno popušim ali me je Matija iznenadio kad mi ga je oduzeo iz šake jer sam želeo da mu ga dobro izmasiram.
,,Želiš li da budeš moja pičkica,,
,,Želim,,-bio sam u čudu ali sam ubrzo ukapirao da ga je palila blaga dominacija,nije mi bilo teško da se igramo malo i da uživamo.
,,Koliko želiš moj kurac,,
,,Mnogo,;
,,Voliš Matijin kurac,želiš ga,,
,,Daaaaa,,
,,Koliko želiš da ga popušiš,,
,,Mnogo,daj mi ga Matijice,vidiš koliko patim za njim,,-umusio sam se i izgledao nevino,tužno želeći svoj slatkiš,oblizivao sam jezikom usne približavajući se njegovom velikom kurcu,pokušavao je da mi ga ne da ali toliko je bio napaljen da je slabila njegova dominacija,oteo sam mu ga iz ruke i stavio u usta,Matija je tako bio vruć,dahtao je na sav glas,dok je bio u mojim ustima mazio sam njegov tvrdi nabildovani stomak,stavio je svoje prste u moju kosu,mazio me,čupkao i nabijao na svoja velika obrijana jaja,jaja su mu bila fenomenalna,voleo sam to kod njega najviše a posebno ga je palilo dok sam ih dugo dugo lizao.

,,Matija,,
,,Molim,,
,,Samo da ti čujem glas,uh jebote što volim tvoje ime,,
,,Uh,,-veoma je voleo to da čuje,,
,,Matija Kuronjo moj,da li bi mi polizao pičkicu,,
,,Ohhh daaaa,,-posebno samo za njega sam izbrijao guzu,mazao danima medom i šlagom kako bi rupica bila meka i sveža samo za njega,legao sam na leđa i raširio noge,stavio je jezik u anus,oh tako je lepo lizao moju mušku pičkicu,trnuo mi je stomak od nevidljivih leptirića,kako je to lepo radio.
,,Jebi me Matija,želim da mi pocepaš himen svojom kurčinom,velikom karinom,,-vriskao sam kao neka ribica.
,,Ne želim još da te jebem dok ti ne isisam sokove,,
,,Oh,ribica je gladna,dugo je čekala svog velikog jebača,nahrani je svojim debelim mesom,,

-Nisam više mogao da izdržim,sve dublje je lizao,uživao je da mi ne da karu,da me pušta da patim i da ga molim ali uživali smo obojica u tim njegovim igricama,sve teže je disao,bio je divalj kao da želi da me pojede a ne pojebe,nisam želeo da mu dam da bude gore dok ga ne primim prvi put,bojao sam se da me ne razvali jer sam bio malo tesan,dugo pre toga nisam imao sex.
-Seo je na svoju stolicu iz koje je noćima drkao preko kamere samo za mene,ja sam mu se polako nasadio,bio mu je veliki pa je malo bolelo ali toliko sam bio napaljen da je bol ubrzo nestala,ostalo je samo uživanje,Matija je voleo malo divlje da kara pa sam morao da ga ispoštujem,jahao sam ga sve jače i jače držeći se za njegova široka ramena,nabijao se i on podižući se sa stolice,bilo je ovo kresanje decenije bar za mene,nisam imao boljeg frajera do sada.
-Podigao me je snažno iako imam 120 Kilograma i prebacio me na krevet,skinuo je kondom,raširio sam noge i Matija me je poprskao spermom po mojoj muškoj pičkici,osećaj je bio fenomenalan,Matija je svojim seksi telom legao na mene,ležali smo zagrljeni tako par minuta a zatim otišli na tuširanje.
-Bilo mi je veliko zadovoljstvo da budem Matijina ribica koju može da puni kada god mu se digne,ostao sam taj vikend kod njega,bio je dobar domaćin,hranio me je i osvežavao raznim vitaminima koje je spremao samo za mene.
-Tako dobrog jebača je trebalo održavati i redovno hraniti,brinuti se o njemu pa sam svaki slobodan trenutak znao da provedem na putu ka Kruševcu.