Kod njega - Beograd 3

Proslo je opet skoro godinu dana od naseg susreta, kada sam cula Nikolu ponovo. Iz Svajcarske se preselio u Kanadu, dobivsi jos bolju poslovnu ponudu od firme koja je imala svoja predstavnistva svuda po svetu. Bila sam ponosna na njega, kada mi se mail-om javio prvi put nakon uspesno zavrsene obuke na nekim ostrvima i objasnio mi prilike. Znala sam da se takve ponude ni u ludilu ne propustaju i da ce na duge staze obezbediti mirovninu koju svako od nas sanja. Bila sam srecna i zbog cinjenice da je svoje uspehe; snalazenje u okruzenju i prostoru na drugom govornom podrucju, jos uvek delio samnom. Kosmopolitski duh je sirio na mene i slao mi informacije iz sveta i savremenog drustva, da se ni u jednom trenutku nisam osetila zapostavljenom ili ogranicenom; sto ni u jednom trenutku nista slicno ili bolje, naprednije nisam mogla da mu predocim da se desava u Srbiji. Cak, na protiv, u trenucima kada bi se osetio nostalgicnim ili se pozalio na ovo ili ono – trudila sam se da mu budem podrska i povratim snagu, saleci se
“Uvek mozes da se vratis i docekacete sve potpuno isto ili jos gore!” A istina je da sam u potpunosti bila tog stave, da ne mislim da treba da se vrati ikada i da kada vec ima priliku gura samo napred i dalje. Samu sebe sam pripremala na to i da cemo ostati net prijatelji ili u najboljem slucaju oni koji se vidjaju jednom - dvaput godisnje a potom i redje. Sve vise sam se borila sa svakodnevnicom i prezivljavanjem u malom gradu, da je svaka misao o Nikoli bila kao “san o sreci”. Pokusala sam da ga “odstranim” iz svog zivota, pre svega iz svoje lude glave – nisam mu pisala duze vremena, dala sam sebi priliku da u novom drustvu upoznam i nadjem mu adekvatnu zamenu (kao da je to lako), punila samu sebe pricama kako se on sad jebe sa crnkinjom (njegov san) ili se vec ozenio (preko imucnih prijatelja) da pravi decu itd. U Beograd sam sve redje odlazila, pa bi i flesbekovi koje bih tamo dozivela u vezi onog susreta, jenjavali… Na kraju, kada nista od toga nije uspelo, pomirila sam se sa cinjenicom da ce Nikola ostati moja vecita tajna i kao licni Dnevnik, zapisi sopstvene duse na temu seksa i skrivenih zelja.
Secam se da je bila zima i da smo izmenjali Novogodisnje cestitke da smo se potsecali najlepsih Bozica provedenih na selu sa porodicama da me je zezao na racun Deda Mraza recima
“Ako si bila dobra devojcica, Deda Mraz ce ti ispuniti sve zelje i doneti podebelog slatkisa… sta bi zelela iz belog sveta?” Prihvatala sam tu igru i kao svako zensko, kao lako pravila spiskove – omiljeni parfem, ves, vibrator koji sam obecala sebi za “okrugli” rodjendan i slično. Ali kako nije bio u Beogradu pre Nove godine, pretpostaljala sam tupavo da pricamo o vidjenju na leto! Tim je sok bio veci kada mi se krajem februara javio i rekao da mu je otac bolestan i da se bore za njegov zivot?!
“Kad dolazis u Beograd? Potrebna si mi!” bilo je tuge i ocekivanja u njegovom glasu. Nepovezano sam objasnila kako ne mogu da se mrdnem od posla, da smo u procesu reorganizacije i da… u sebi sam brojala: ova subota mi je radna - mogu u nedelju ili sledeci vikend, sto sam mu na kraju i rekla. Ostalo je na tome da cemo se dogovoriti jos oko detalja i kako oboje izgaramo od zelje da se sto pre vidimo! Od tog momenta, kao da je vreme stalo, bili smo svaki dan na telefonu - znali sve detalje o svakodnevnom zivotu; obecavali neznosti i prekinute dodire; prepucavali se recima i ulogama koje smo izmisljali u hodu, ja sam tvrdila za njega da je sadista, a on bi se vadio na to da sam ja bezosecajna i provociram ga i kad je “na vrhuncu da eksplodira” tako ga oladim ili pobegnem. Istina je bila da smo oboje bili individue za sebe – snazne i jake, dovoljno teske po sebe i druge, sklone samopreispitivanju u svakom trenutku; sa oziljcima na dusi iz prethodnog perioda i sa nemogucnoscu opustanja i prepustanja onom drugom u potpunosti.
Te subote, ranije sam stigla u Beograd i zakazala prvo vidjenje sa Anom u TC Usce. Bila mi je potrebno odstupnica od neprestanog razmisljanja o Nikoli i njegovim recima koje su mi odzvanjale u usima
“Majo, ti zasluzujes samo najbolje! Vecinom sam imao besmislen seks, bas kao i ti. Zelim vise za i od tebe! Mogu da iz tebe izvucem na stotine orgazama. Mogu da te ljubim i dodirujem i da pokidam odecu s tebe, ne trazeci dozvolu. Ali da bi ovo imalo smisla; zelim da te imam u potpunosti i svojevoljno. Zelim da mi das i poslednju trunku sebe jer ZELIS da mi pripadas?!”
Ana se tek bila vratila sa dvonedeljnog putovanja po Egiptu, sa svojim mladjanim ljubavnikom i bila je puna prica, slika o ljubavi i letnjoj avanturi koja se nastavljala.
“Nesto si mi posebno lepa danas?!” prokomentarisala je moj stajling: pepito haljinicu sa dodacima od crne koze, duboke kozne cizme do kolena koje su mi savrseno prijanjale i dodatno ocrtavale noge na visokim potpeticama i strukirani kaputic. Od vetra sa vec rascupanom kosom i diskretnom sminkom, sebi sam izgledala opusteno i nimalo zavodnicki, kao da sam zaista izasla samo sa drugaricom na popodnevnu kafu u grad. Njoj sam nevoljno plasirala pricu o razgovoru za Novo radno mesto i vidjenje sa bivsim kolegom, sto je ona u svojoj zaslepljenosti i progutala ne pitajuci za detalje. Svakako smo se dogovorile da se vidimo kasnije i da racunam na nocenje kod nje i izlazak na neko nase omiljeno mesto u gradu ili sta vec. Nikolu nisam spomenula.
Sacekao me je u dogovoreno vreme kod Sava centra. Zagrlili smo se tako jako i snazno i stajali zalepljeni jedno za drugo nekoliko trenutaka, da je slucajnim prolaznicima budilo paznju.
“Nikola…” progovorila sam prva, nameravajuci da pitam za desavanja sa ocem. Samo mi je nezno stavio prst na usta a potom poljubio tako suptilno tek ovlas dodirujuci mi usne i prodahcuci
“Kasnije, hajde prvo da te odvezem negde gde je toplo da mi se ne smrznes!” Uhvatio me je za ruku i vodio u pravcu kola. Ne znam sta me je vise iznenadjivalo: to sto se nikada ni sa kim do sada nisam grlila a kamoli ljubila na javnom mestu a sa njim mi je to bilo tako potrebno i prirodno ili sto je moja ruka sve vreme bila u njegovoj i sto smo izgledali kao dugogodisnji par. Nisam pitala gde idemo, nije bilo bitno sem cinjenice da smo zajedno - najzad! Znala sam za stan kod crkve Svetog Marka iz prethodnih prica ali sam verovala da je u njemu jos uvek rodjak, student iz provincije.
“Dobrodosla u moj dom!” rekao je privlaceci me u zagrljaj i ljubeci me!
“Raskomoti se dok ti ne skuvam kafu kakvu volis?!” Razgledala sam svidela mi se jednostavnost prostora, sve je bilo svedeno a tako elegantno uklopljeno, veoma svetlo i uredno. Nije da nisam bila i u drugim stanovima u kojima su muskarci ziveli samostalno ali me je izludjivala njihova aljkavost, zatrpanost kutijama, tehnickom robom ili tek zapocetim radovima.
“Treba li ti pomoc?” upitala sam zezajuci. Nista mi nije bilo tako sexy koliko samo posmatranje muskarca koji se snalazi u kuhinji, pripremajuci nesto po svom. Smestila sam se koliko sam umela u kracusnoj haljini na barsku stolicu i posmatrala ga ocarana njegovim sirokim ramenima, dugackim rukama koje se gipko hvataju za kuhinjske elemente, linijom vrata i okovratnikom bele majice koja se nazirala ispod sivog duksa. Posmatrala sam ta izvajana ledja i razmisljala sta bi se desilo kada bih mu prisla s’ledja i obuhvatila oko struka, priljubila mu se i sapnula na uho nesto lascivno! Iz sanjarenja me je prenuo Nikolin glas
“Sta ces da pijes? Jesi li jela nesto, trebace ti snage? Kako ti se svidja moje skroviste?” Rekla sam mu da je lepo i da se zaista potrudio “da ostavi utisak” urednog coveka i da mi nije jasno ko mu sve to tako odrzava? Na moju posalicu je odgovorio, isto tako sarkasticno, da je on sarmantan muskarac i da ima mnogo prijateljica i koleginica koje mu nude pomoc u kuci a zauzvrat ih bogato nagradi.
“Mala, zaboravila si da sam prilicno stariji od tebe i da imam duplo vise samostalnog zivota od tebe!”
“Dodji ovamo!” pokazao je rukom na koznu garnituru.
“Sedi kraj mene, udobnije je ovde u dnevnoj sobi.” (smeskao se zaverenicki). Pricao je neznatno vise od onoga sto sam navikla od njega pokazujuci mi tehniku koju je sam napravio, zvucnike koji su stizali u delovima iz Nemacke, svetlo za kojim je mesecima tragao a onda i uradio nacrt za mrezni raspored halogenki svuda po stanu. Slusala sam ga sa zainteresovano i posmatrala ga sa koliko zara mi prica i prstima prolazi kroz rascupanu kosu. Da bih nekako prekinula tenziju koja je rasla medju nama i zauzdala nemir pitala sam Nikolu gde je kupatilo.
“Prva vrata desno. Vici ako ti treba pomoc!” dobacio mi je namigujuci. Bilo je to kupatilo po mom ukusu i kada bih kupovala stan, prvo bih o tome vodila racuna. Mogla sam da se ogledam u svoj svojoj velicini i proverim kako izgledam ali mi to nije pomoglo da umirim lupanje srca. Nevoljno sam izasla i umalo se sudarila sa njim na vratima sobe iza se cula Filharmonija sa linije tako snazno da sam mislila da smo slucajni posmatraci generalne probe.
“Dodji”, privlacio me je; “da ti pokazem i ostatak stana!” Jednu ruku mi je zavukao u kosu a drugom prelazio preko ledja. Poljubio me je izazivacki i strasno, trazezi me jezikom i ispitujuci.
“Kakva je to muzika?” predavala sam se njegovim jakim rukama.
“To je Albinonijev Adagio in G Minor. Klasika me opusta. Svidja li ti se?”
“Lepo je, ali kako mogu znati da li nesto volim ili ne kad to i ne poznajem?” odgovorila sam i pogledala ga pravo u oci. Prstima mi je vec otvarao rajfeslus haljinice.
“Ovo ti nece trebati” skinuo mi je i push up grudnjak.
“Vec u toj providnoj bodi majicici izgledas tako opasno i jebozovno da covek pozeli da te pokida.” Uzdrhtala sam a bradavice mi se ukrutise odajuci me. Lako me je oslobodio i ostatka odece i nisam znala sta me vise “przi” njegove reci ili uzareni pogled ili dodir njegovih prstiju svuda po mom telu. Nikola u trenutku podvuce misice pod moje butane i podize me i ponese u spavacu sobu. Sva cula mi se izostrise. Noseci me na rukama presao je preko sobe i cuh da je stopalom udario u krevet. Posegnula sam rukama na gore kliznula dlanovima preko njegovih ramena i privukla ga sebi.
“Skidaj se. Zelim da te vidim potpuno golog!”
“Opaa, Majo…” spustio se na krevet celom tezinom, sa rukama pored mog lica i kolenima sa obe moje strane.
“Reci mi sta zelis?” govorio je ljubeci me sve vreme i trljajuci svoj nabrekli ud o mene sve snaznije.
“Zelim da prestanes da se igras samnom, Nikola! Zelim da vodimo ljubav! Zelim te celog u sebi, jebi me čoveče!” prosistala sam vec vidno uzbudjena i ovlazena. Zavrteo je kukovima, provukavsi penis izmedju usmina, uronivsi u moje sokove. Onda se polako odmakao, uhvatio ud rukom i pritisnuo mi ga na klitoris. Skliznuvsi dole u moj otvor, najneznije moguce je prodro u mene.
“Jebiga Majo, jedva da sam usao u tebe, tako si prokleto uska?!”
“U redu je, samo… idi polako i bicu ti taman!” Pomerila sam se ka njemu, uvijajuci se kukovima da ga primim dublje. Cula sam stenjanje koje se otimalo iz njegovih grudi, dok me je njegova velika alatka bolno ispunjavala. Prodirao je dalje, a ja sam imala utisak da cu se raspolutiti u peckajucem bolu koji je brzo prelazio u ekstazu cim sam se prilagodila njegovoj velicini.
“Uh, prokleto si ogroman!” Ljubio me je strasno, stipao za vec otekle bradavice i prodirao dublje. Nisam mogla da disem, bila sam rastegnuta, probodena. Ljubili smo se divljacki, usta su nam se sudarala, jezici preplitali, a disanje postalo neujednaceno i ostro. U istom ritmu guranja jezika u moja usta, prodro je u mene raspolutivsi me svojim masivnim kurcem. Klizio je sporo da bi mi glavicem razdvojio pickicu i da bih ga osetila u sebi do korena. Bokovi nam se dodirnuse i ja osetih potrebu da se pomerim drhteci. Celo mu se nabralo pa skliznu u mene glatko, jos jednom. Kriknula sam u dahu.
“Nemoj jos da svrsis, draga.” Kada je njegova muskost usla u mene po treci ili cetvrti put do samog korena – pocela sam da vristim njegovo ime i uzdizem se kukovima sa kreveta
“O boze… Nikola.” Imala sam snaznu potrebu da ga vratim u sebe, kao da je njegova ispunjavajuca erekcija bila sve sto mi je potrebno da bih se osecala potpunom. Oslonio se na ruke da me odzgo pogleda i dahcuci isgovorio:
“Povredicu te.”
“Ne, neces. Daj mi celog sebe!”
“Drzi se za mene, Majo” stegnuo mi je jace ruke oko njegovog vrata. Postepeno je ubrzavao tempo, vidno zadovoljniji. Sve brze i brze se zakucavao u mene i ja sam bivala svakim naletom glasnija. Njegov ud me je ispunjavao, ulazio i izlazio, zabadajuci se duboko i povlaceci se sumanuto zivotinjskom strascu. A ja sam uzivala. Boze, koliko mi se je samo prijalo sve – vrelina i pritisak stvorise takvu eksploziju u meni da to nisu bili orgazmi vec naleti zadovoljstva dok se vrhunac blizio. Osecala sam da je i Nikola na ivici. Opustala sam vaginalne misice kada ga je izvlacio i stezala kada ga je gurao, sve vreme prateci njegov ritam.
“Izludjujes me, Majo, nacin na koji me zelis i kako stiskas pickicu.” Zahvalio mi se prekrivsi mi usne vlaznim poljupcem. Osetila sam njegovo podrhtavanje dok mi je orgazam munjevito nadolazio.
”Nikola, moram da svrsim. Ne mogu… molim te!” izgubila sam predstavu o vremenu od silne ispunjenosti. Nadvio se nada mnom, jos jednom napevsi trbusne misice, zastavsi tek vrhom penisa u meni. A onda, uz uzdah i povik:
“Sada, Majo! Zajedno, kao jedno!” Svrsila sam i vrisnula, ispustivsi najglasniji glas sirove ekstaze iz sebe. Celo telo su mi potresali pulsirajuci talasi cistog zadovoljstva. Osetila sam Nikoline kukove kako se ludacki pribijaju uz moje i kako svrsava i svrsava. Njegovo vrelo seme me je preplavilo i slivalo se u moju unutrasnjost. U ekstazi, izgubljena je sva kontrola i sem sto sam jace obavila ruke i noge oko njega i podigla bokove njegovima u susret, grizla sam ga, sisala i ljubila, dok me je on privijao i uvijao i grcio se u orgazmu za koji sam mislila da se nikada nece zavrsiti. Kad je napokon prestao Nikola se konacno opustio i legao kraj mene jos uvek dahcuci. Nekoliko minuta smo samo lezali na ledjima i blazeno uzivali u tisini, srecni!
“Cekaj me tu!” rekao mi je izvlaceci se iz kreveta i usput uzevsi samo svoje bokserice. Lezala sam mirno sabirajuci misli koje su mi besomucno navirale. Nikola ne samo da je bio sampion u krevetu, vec je u meni budio nesto neuobicajno i neverovatno. Nacin na koji mi je posvecivao paznju i trudio se da meni bude sto je moguce lepse, pri cemu je svoje zadovoljstvo nalazio u ispunjavanju mojih potreba, bio mi je potpuno neocekivan. Dodatno me je uplasilo to sto nisam znala kakav je van naseg vremena i prostora a pouzdano sam znala da se vec zaljubljujem u muskarca koji je mocan, samopouzdan, spretan, strastven i nadasve brizan. Cula sam da je izasao iz kupatila i otisao u kuhinju petljajuci sa posudjem. Nevoljno sam ustala iz kreveta, usput pronasla gacice ali ne i brus i uputila se u kupatilo. Nakon brzog osvezenja, pridruzila sam mu se i dalje pogledom trazeci brus. Nase stvari su bile razbacene po hodniku izmedju vrata spavace i dnevne sobe.
“Ovo, trazis?” zezao me je, izvlaceci brus iza ledja i masuci njime iznad glave pobednicki a onda ga tako udahnuvsi, zakljuvcisi
“Ne znam, sta me vise pali: miris tvoje nezne koze ili parfeme koje stavljas da me zaludis?!”
“To je Hugo Boss, dragi! Njega stavljam iskljucivo kada idem u osvajacke pohode!” nastavila sam u njegovom stilu. Sela sam kraj njega na komodu i obradovala se mirisu sveze skuvane kafe, najzad cu je popiti vrelu!
“Napravio sam ti tople sendvice, da povratis snagu!” Bila mi je draga i vise nego potrebna ta paznja, nakon prozivljenog i stvarno sam mu bila zahvalna ali ne i gladna… bar ne, toga! Umesto toga pitala sam ga:
“Kakve su ti komsije? Je’l lupaju na uznemiravanje kada sa ove tvoje sprave cuju tek polovicno pojacanu: Metallicu, Evanescence ili Within Temptation npr?”
“Opaaa, mala… opasna si, volis Hard rock!” Umesto da odgovorim na prozivku, pronasla sam nacin i pustila Pink Foyd:
“Ovo je klasika, koju ja razumem.” Zapalili smo po cigaretu i uzivali u zvucima muzike koja se sirila popunjavajuci sav prostor.
“Gde me nadje; je’l znas da sam ih gledao uzivo na koncertu u Veneciji? Prijatelji su godinama skupljali novac i cekali da ih vide negde u blizini na koncertu a ja sam to doziveo slucajno i apsolutno je to jedan od Top dogadjaja u mom zivotu do sada. Majo, ti iz mene izvlacis ono najbolje i uljuljkavas me u nesto sto sam davno zaboravio i ostavio iza sebe.”
Pokusala sam da zavrsim svoju kafu i ne razmisljam na trenutak o kolebljivosti Nikolinih osecanja. Kao da je to dovoljno dugo cekao, uputio mi se uzarenih ociju:
“Zelim da se probudis usred noci sa mojim udom u sebi. Zelim te u automobilu, uz zid garaze. Zelim te na sanku ispred kuhinje, na mom radnom stolu, u restoranu pod stolom ili toaletu pozorista.”
Zbunjeno sam ga gledala razmisljajuci o podtekstu njegovih reci i buducnosti veze koju mi obecava! Privlacio me je sebi, netremice me gledajuci, prebacivsi moje noge preko krila. Sedela sam na njemu golom u boksericama, ja u crnim slip gacicama i majicici od tila koja je bila razvucena i padala mi preko levog ramena i vise otkrivala nego pokrivala grudi koje su mi se nadimale. Prosla sam rukama kroz njegovu kosu, grickala mu uho i lizala deo iza usne skoljke, savijajuci se sve nize. Prelazila sam svojim prstima preko njegovih sirokih ramena, ljubila mu vrat i kljucnu kost i udubljenje izmedju. Nije postojao ritam kojim sam sve to radila, bila sam ga zeljna i gladna svakog dela njegovog snaznog tela. Prelazio mi je prstom po licu, usni, zaronivsi prst u moja usta izazivajuci me da ga gricnem. Ja sam se nasladjivala da mu grickam i sisam prvo gornju, a potom i donju usnu a posebno mesto je predstavljala mala rupica na bradi. Da me prekine u tom sladostrascu, zavukao mi je prste u kosu i povukao nazad a potom mi tako jako ugurao jezik u usta da sam ostala bez daha. Vise sam se privukla njegovom medjunozju koje je vec gvozdeno nabreklo, pulsiralo i trljalo me po vesu. Gladio mi je grudi, stiskao ih, pa stipao i okretao vec bolno ukrucene bradavice. Na kraju me je i tako jako ujeo da sam poskocila.
“Imam bolju ideju” ustao je samnom u narucju i opkoracenom i lako me odveo u spavacu sobu ponovo. Iz ladlice pored je izvadio lubrikant, objasnivsi:
“Bio sam slobodan da nabavim ovo jutros i trebalo bi da ti pomogne da me lakse primis. Tako si uska i prelepa, Majo i moja!” Stajala sam ispred ogledala ormana koji je prekrivao citav zid sobe, nasuprot krevetu. Podesio je svetlo, obracajuci mi se:
“Rastavi stopala, savi se, ruke na ogledalo!”
Stao je tik iza mene ne dodirujuci me, a’l sam osetila snaznu prisutnost njegovog tela i duha svuda oko sebe.
“Kakva lepota”, rukama mi je skliznuo preko ramena niz misice da bi me uhvatio za kukove, oko stomaka, pa se uspeo uz moja rebra da obuhvate dojke.
“Rasiri noge, Majo!”
Gledala sam nas u ogledalu i okrenula glavu da nas osmotrim sa strane. Gledala sam dok je otvarao lubrikant, razmazao ga po svom kurcu i pun glavic primakao uz moje usmine. Usta mi se otvorise kad mi je pomilovao otvor i potom mi prignjecio klitoris glavicem, nateravsi me da kriknem od uzbudjena. Kako sam kriknula tako me je pljusnuo po guzi i dominantno rekao
“Gledaj nas, Majo!” Jos jednom mi je prislonio glavic drazeci me, pa polako poceo da ulazi u mene. Zastenjala sam kad je skliznuo dublje, a njegov prst kruzio oko mog nabreklog klitorisa. Htela sam da se savijem, ali me je brzo uhvatio za kosu i povukao me nazad; da nas posmatram. Picka mi je jos jednom bila rastegnuta preko svake izdrzljivosti njegovim ogromnim udom. Nisam mogla da ne vidim odsjaj Nikolinog vlaznog kurca dok je klizio napolje. Guzovi su mi poskocili usled siline njegovog sledeceg prodora. Pozelela sam da vristim, psujem, molim za milost ali nisam mogla da govorim. Divlje sam uzivala, dok je obavijao ruke oko mojih kukova i sad vec i on vidno uzbudjen, poceo zaista da me jebe. Isprva sporo, lagano izvlacenje i snazno zabijanje u mene. Posle desetak takvih pokreta, Nikola me je stegao jace, pogurao vec oznojanu nize, rasirio me vise i usao dublje u mene. Imala sam utisak da cu pasti kada je uhvatio brzi, ujednaceniji ritam, nabivsi se do korena u mene u trenutku kada su njegovi kukovi udarili u moju straznjicu i zanjihali me unapred.
“Pascu.” uzdahnula sam. Usporio je ritam, ali samo da bi mi jednu ruku naslonio na svoju cvrstu polutku i prodahtao
“Neces, drzi se za mene!” Povukao me je unazad zakucavsi se duboko, pa me odgurnuo i ponovo zivotinjski nabio. Osetila sam da ekstaza nadolazi. Svaki udar Nikolinog kurca me je priblizavao vrhuncu, ali je najveci osecaj izazivao nalet emocija i moja spremnost da se dam tom muskarcu u potpunosti. Obuzelo me je uzivanje dovedeno do usijanja, a bol u telu se rastapao i prelazio u ekstazu. Nikolino prodiranje je bilo na vrhuncu, sve upornije; zabijao se odlucnije i sve brze; sada me vec jedva drzeci u mestu.
“Nikolaaa… ne mogu vise, moram da svrsim.” Uspela sam samo da gurnem guzu ka njemu, vristeci sve glasnije kad sam osetila mlaz njegove sperme u sebi. Slap za slapom me je ispunjavao i uticao na to da mi se zidovi vagine napregnu i stisnu oko njegovog uda. Taj orgazam je bio nesto najsilnije sto sam mogla da dozivim. Kretnje njegovog uda behu naglasene zvukom mokrog usisavanja dok sam ga primala u picku. Nikola zareza i zastenja izbacujuci jos jedan mlaz sperme. Pogodio me je jos jedan orgazam i kriknuh da ga ispratim. Bila sam gotova. Nisam vise mogla da se drzim na nogama i bila sam zahvalna Nikoli kada me je ponovo uhvatio u narucje i spustio me na krevet nezno ljuljuskajuci. Licem okrenuta ka krevetu, gola sa parcicem tkanine uvijenim oko grudi, osecajuci bol u celom telu i jos uvek drhteci usled naknadnih potresa znala sam sta osecam. To je bila moja definicija ljubavi. Sav strah, potreba, neznost, zelja da mu udovoljim u svakom trenutku i na svaki nacin, spremnost da slusam uprkos tome sto mi to nije odlika karaktera. Zelela sam ga! Zelela sam da saznam sve tajne u vezi s’njim, bez obzira na to kakve su.

Dok sam se kasnije osamuceno i nevoljno izvlacila iz Nikolinog stana imala sam zelju da mu kazem ono sto mi je bilo tesko da izgovorim ikome: “Ne mogu znati sta je u tvom srcu, ali imam potrebu da ti pokazem svoje: Volim te!”

Umesto tih reci, samo sam poletela u susret Nikolinim usnama i poljupcu koji je bio nezan, dubok i oslobadjajuci.