Ostavljen sam

Ne znam kako da započnem ovu priču. Imao sam 23 godine kada je Sanja rešila da me ostavi. Osećao sam to, bili smo dugo zajedno, prepoznao sam njeno ponašanje. Pozvala me je u stan, a ja, kao pravi džentlmen, otišao sam na taj sastanak u novom odelu, u potpunosti doteran, da tu vest prihvatim kako treba. Večerali smo fino, a onda je ona započela razgovor. Ukratko, ostavila me je jer je bila ljubomorna na moj izgled, i mislila je da je varam. I naravno, uz staru žvaku - ti si previše dobar za mene. Bla bla. Izašao sam iz stana, ne znajući šta i gde sad. Zbog nje sam se trudio da izgledam lepo, ali njoj je to smetalo. Nije kraj sveta, treba ići dalje. Pošao sam prema liftu, koji je išao samo do 20-og, a Sanja je bila na 22-om spratu. Za mnom je krenula i Sanjina prva komšinica, Marija. Bila je vidno nesrećna.

- Ćao, Marija. Kako si? Ne deluješ mi baš dobro.
- Iskreno i nisam. Hvala na pitanju, kako si ti?
- Šta je to što je uspelo da unesreći tako lepu curu?
- Ukratko, to što mi ništa u životu ne ide. Od fakulteta do ljubavi. A vidi tebe i Sanju. Diplomirali, zaposlili se, sjajna veza.
- Da, koja je iza nas. Upravo me je ostavila. Kaže da sam previše dobar za nju. Stara žvaka. Sad valjda vidiš da nije tebi najteže.

U tom stigosmo do 20-og sprata. Mariji se ote đavolski smešak, ali je sve vreme ćutala. Ušli smo u lift, a Marija me je zaskočila, poljubila i uhvatila za prepone. Ne stigoh ni da je pitam šta radi, čak ni da shvatim, kada već čujem zvuk otkopčavanja rajsferšlusa na mojim pantalonama. Kroz rupu na boksericama je izvadila moj polunadignuti kurac, i onakvog strpala u usta. Nije mogla da radi brzo, dok se on u potpunosti nije digao. To je trajalo svega sekund ili dva. Zatim mi je đavolski dobro ispušila. Ni kao Sanja, ni kao bilo koja sa kojom sam bio. Pušila je brzo i nežno, pogađajući jezikom baš one delove na njemu koji su bili najosetljiviji. Ne znajući šta da radim, ja sam ruke stavio u džepove, ne setivši se da zaglavim lift. Na dva sprata pre kraja mi je od adrenalina izleteo mlaz sperme pravo njoj u dušnik. Vratila ga je na mesto, ustala, nasmešila se, namignula, izašla napolje i samo tiho rekla:

- Tvojim ili mojim kolima?

Moja su bila kompfornija, pa sam je uhvatio za ruku i odveo u moj mini ven. Odvezli smo se do Košutnjaka, parkirali u šumi, oborili zadnje sedište i lagano prešli tamo. Nisam verovao da jedna tako niska i bucmasta devojka može biti tako privlačna. Nakon što sam legao, ona je sela na njega, i dok je sama radila svoj posao, skinula je haljinu ispod koje nije imala samo brus. Kada sam primetio da vrišti, i da time možemo da prizovemo šumare, udario sam joj šamar, koji je bio taman prave jačine, što je nju još više podstaklo da stenje. Lagano sam je skinuo sa sebe, otvorio gepek, izbacio je tuda, pa i ja izašao, uzeo kanape iz kepeka, vezao joj ruke, pa zavezao za sedište u kolima. Svojom kravatom sam joj zapušio usta, i raširio noge. Bila je to ogromna guzica. Jebao sam je dobrih sat vremena. Prvo sam ulazio u njenu vrelu i vlažnu pičku, kako bi moj kurac dovoljno ovlažio. A kada je bio vlažan, nabio sam joj u dupe. Tada su joj se otimali jako čudni krici. Bila je vezana i nije mogla da se pomera. Kada sam se umorio od ovog silovanja, pustio sam je na slobodu. Seo na gepek, nakon čega je ona rešila da ga drka svojim sisama. Ovo još nikada nisam probao, pa mi se otelo svršavanje, pravo u njeno lice. Lagano ga je obrisala, obukla se, zahvalila na divnoj večeri i zamolila da je vratim do zgrade da uzme svoj auto. Kroz priču sam uspeo da dogovorim i naredno silovanje na istom mestu.