Erotski dnevnik

Subota, 25.03.

Dragi Dnevniče,
već dugo me muči jedna stvar. Kao što sam ti se i ranije poveravala, volim petkom nakon obaveza na poslu i fakultetu, da sa cimerkom Monikom odem u lokalni bar, i popijem nekoliko piva, kako bih nadoknadila sve što sam izgubila u toku radne nedelje. Kako nam se smene ne poklapaju, na poslu, retko kad se viđamo. Odlučile smo da petak bude dan kada ćemo odlaziti na piće, i pričati o svemu što smo radile u toku nedelje. Divno je imati takvu cimerku, zar ne? E sad, da ti kažem ono što me muči. Sinoć je bio ko zna koji petak, da smo ponovile naš ritual. Problem je nastao danas. Odnosno, problem nastaje svake subote. Naime, slaba sam na alkohol, i uvek se u stan vratimo tako što sam ja mrtva pijana i umorna, spremna samo za krevet, a Monika je još uvek vesela, jer bolje podnosi od mene. Svake subote ujutru se budim u svom bebi dolu, koji mi Monika mahom oblači, i imam osećaj kao da sam sanjala da je bio njen dečko i da su vodili ljubav dok sam ja gledala. Sve više sumnjam da je to bio san, jer mi svako subotnje jutro počinje istim osećajem. Sledeći vikend ću morati da preduzmem nešto povodom toga. Do tog događaja, budi mi pozdravljen od strane nove detektivke Fišerova!

Subota, 2.4.

Dragi Dnevniče,
nisam ti pisala još od prošle subote. A kao što sam ti i obećala, dala sam se u detektivske vode. U petak sam javila Moniki da ću otići sa nekim kolegama na piće, i tražila joj da se nađemo u baru. Ona je pristala. Kada je stigla, pravila sam se da sam već dosta popila. I sa njom sam popila samo jedno piće, i tražila joj da odemo u stan, kako bi legle, jer sam navodno umorna. Došle smo, ja sam se raspremila i napravila se odmah da spavam, očekujući da vidim šta se dalje dešava. Okrenuta prema zidu, čula sam Moniku kako zove dečka telefonom:

- Da. Da, da. Već. Spava uveliko, ne brini. Dođi što pre, da duže uživamo.

Nisam ni stigla da se presaberem u glavi, šta je ona tačno rekla, a on je već ušao. Dok je ona otišla da mu otvori ulazna vrata, okrenula sam se prema njenom krevetu, jer smo spavale u istoj sobi zbog manjka prostora. Bilo je ugašeno svetlo, a oni su se zadržali u hodniku nekoliko minuta. Čekala sam ih jedva otvorenih očiju. Ušli. Zapravo on je ušao, a ona je unešena. Kešala se rukama oko njegovog vrata, a nogama ga je obgrlila oko struka. Bili su samo u vešu. Dakle, u pravu sam. Jebu se dok ja spavam. Ne mogu da se ljutim, jer je jako uzbudljivo, moram priznati. Mogla bih i ja malo da pogledam, pomislih u trenutku.

Gledala sam ga kako sedi na njenom krevetu, a ona sedi na njemu, gledavši u njega, a meni okrenutih leđa. Skakala je đavolski po njegovoj kiti. Oči su mi bile poluotvorene, i primetila sam da me on gleda. Računala sam, ako nastavim da ležim u tom položaju, misliće da tako spavam, i iskuliraće. U celom tom bunilu, nisam ni primetila da mi je ruka u gaćicama. I da, da su mi prsti u poprilično vlažnoj ribi. On joj je šapnuo da stane, zatim se i ona okrenula i gledali su me. Samo sam smirila ruku, a oči su mi i dalje bile tako otvorene. Njih dvoje su lagano prišli meni, otkrili me, i počeli da me ljube. On po vratu, ona mi je lizala stopala. On je išao poljupcima na dole, ona na gore. Kada su se našli na mom stomaku, skinuli su me. Ona donji deo, on gornji. Ostala sam zbunjena i jezik mi se svezao. Zatim je ona legla pored mene i počela da mi mazi sise, pa da ih ljubi i gricka, dok mi je on već uveliko lizao ribu. Svo troje sve vreme ćutimo. Kada je ona prešla na moju ribu, on je mrtav ladan strpao svoj, moram priznati (blago Moniki), ogroman kurac u moja usta. Pridigla sam se i lagano mu pušila. Kada im je to dosadilo, počeo je da jebe Moniku, dok joj je glava još uvek među mojim nogama. Svo troje samo stenjemo, bez bitnijih reči. U jednom trenutku je podigla glavu, i prstom mu pokazala da se stiša, popela se na krevet i sela mi na facu. Osetih tada njegovu kurčinu u mojoj podosta vlažnoj ribi. Od uzbuđenja počeh da ližem Monikinu ribu. Vrela je. Kao i ja uostalom. Od sve ove tišine, i od ovog adrenalina, seks nam je trajao dosta kratko. Ustali su oboje, on mi je prišao, svršio na sise, a Monika je lagano to polizala. Zatim smo se sve troje obukli, on je otišao a nas dve spavale.

Iskreno, jako sam uživala. Visok nivo adrenalina, dobar seks, probala sam kurac dečka svoje cimerke, probala sam prvi put ukus ribe. Lepa, mladalačka uspomena. Ono što je čudno, sada je već 22:18, a Monika ni u jednom trenutku nije spomenula ono što se desilo noćas. Pitam se, da li me siluju svakog petka, kada sam pijana i koliko li ovo traje?