cd prica-autobiografska

vec neko vreme vidjao sam se sa jednom damom 38 godina, kao cd ja (25u tom trenutku). dosao bih kod nje poneo krpice, sminku... ona bi me nasminkala sredila, slikala, tucala vibratorom i strapom,. bila sam njena poslusna kuckica zaista. osecala sam se kao prava drolja, umela je tako dobro da me tretira. jednom prilikom sam joj rekla da ma loze stariji muskarci i kako se se ocecam droljasto kad iz zadovoljavam (iako sam imala malo iskustva sa njima, samo pusila par puta).
Stigla mi je poruku od nje kod mene u 19h ponesi krpice i sminku kuckice. obradovala sam se jos jedna seansa feminizicaje. uzbudjena kao i obicno krenuh ka njoj. ulazim u stan. ona mi standardno kaze ajde presvlaci se... da ne duzim , nasminkala me, skockala sam se, pitala jel sam sredila guzu. odgovorih naravno. ona je na sebi imala korst crno crvene boje. izvadila je vibrator i strap i stavila ih na krevet. poceli smo da se ljubimo. pitala me da li sam njena kuckica? odgovorih naravno da jesam. sve bi uradila za mene? opet odgovorih: naravno. tada je uzela telefon i pozvala nekog i rekla ajde dodji spremna je. Nakon par minuta neko je pozvonio ona je otvorila, usao je stariji muskarac oko 50god. sedela sam na krevetu. ona mi rece ustani. ustadoh. okreni se podigni suknjicu da ti cika vidi guzu. uradih kako mi je receno(adrenalin me je bas radio). ona pogleda u njega i rece jel ti se dopada kuckica? on rece dobra je , mlada. i izvadi iz dzepa 50e i pruzi ih ka njoj, jesmo se tako dogovorili. ona ih uze. nisam verovala cemu prisustvujem. upravo me prodala ovom matorcu za 50e. sto je najcudnije nalozilo me to.
Ona mi pridje uhvati me za ruku i rece ajde ne boj se, znam da zelis(dobro me poznavlaa). On je vec skinuo pantalone. pridjoh mu i ona mi rece: ajde mico klekni, ajde kao sto smo vezbali sa onim plastikanerom, samo sada imas pravi kurac, ajde uzmi ga u usta. poslusah je bez pogovora i krenuh da mu sisam. Kad je rekao: lepo si je istrenirala nalozih se jos vise i krenuh jos dublje da ga gutam. potpuno sam se pogubila. bila sam ono sto sam oduvek zelela drolja na kolenima. on sede na krevet i poceh i jaja da mu obradjujem, ona mi je sve vreme govorila sta da radim: ajde droljice sisaj mu jaja, lizi ih lepo kao prava drolja... radila sam kako mi se kaze. u jednom trenutku mi on rece lizi mi cmar (nikad to do tada nisam radila tipu), tad zastdoh, malo ustuknuh ali me ona ohrabri ajde kuckice moras, ajde zadovolji ga. i uradih to. gurala mi je glavu dok sam obradjivala njegov cmar. zatim mi ponovo nabi kitu u usta. dok sam mu sisala osetih kako mi na guzu kapnu neka tecnost, bio je to lubrikant podmazivala me i spremala da mi gurne strap. o kako je zabolelo kad je krenula ali ubrzo postade slatoko i krenih da se grim od uzivanja. njemu sam sisala a ona me tucala, osecala sam se kao da sam u raju. Pitala me je oces da te jebe pravi kurac? punih usta samo klimnuh glavom. on ustade i njih dvoje zamenise mesta. ona sede ispred mene, a on se nabi jako u mene, uh kako je bilo dobro. topila sam se od srece. on me jebe u guzu a ona poce da mi gura svoje prste na nogama u usta. bili su u mrezastim carapama. on nastavi da me jebe sve jace i jace. kitu svoju nisam pipala a osecela sam da cu uskoro da svrsim. i zaista poceh da dozivljavam orgazam. iz moje kite krenu da curi sperma. ona je to primetila i brzo poturi casu iz koje sam prethodno popila koka kolu. svrsih u tu casu. on je nastavio da me tuca ona je sipala spermu iz case po mom licu i razmazivla je. bila sam na sedmom nebu, radila sam stvari o kojima nisam smela ni da mastam. U jednom trenutku (guza mi je vec dobro razvaljena) on poce da vide svrsiicu. Moja mentorka rece ni slucajno nemoj u guzu da joj svrsis, svrsi joj u usta , hocu da je gledam kako guta spermu. on ga izvadi iz mene ja se brzo okrenuh i otvorih usta. topli mlazovi sperme slivali su niz moje grlo. dobro mi je napunio usta. muljala sam to po ustaima i gledala ga u oci dok to radim , on se jos tresao. Progutah sve kao prava droljica.
Cim se sve zavrsilo on krenu da se oblaci. Pozdravi se sa njom i ode. Osecala sam se kao drolja, izjebana i ulepljena u spermu. Ona mi pridje i rece. Zar ti nije bilo lepo? Ponovicemo ovo obavezno nekad i od onih 50 e dade mi 10. NIsam htela da uzmem. Bilo me sramota. Ajde uzmi slobodno, za neke nove haltere carapice...



Korisnik

Fantastično.Javi se

Korisnik

Super prica sve pohvale,voleo bih da nasm na tvom mestu ili da da imam prilike da dozivim slicno iskustvo

Korisnik

posalji broj od dame Smile

Korisnik

Najbolja prica

Korisnik

takve smo sve,sve bi to volele da probaju... cool prica