Vatreni navijač (GAY priča)

-Te večeri bila je još jedna utakmica na Partizanovom stadionu,povici,dreka,podstrekivanja,zvuci plastičnih flaša koje lete svuda okolo najavljivali su moguće nemire,Policija je u punoj borbenoj opremi već izlazila iz Kombija i autobusa koji su bili parkirani u blizini,požurio sam pešaka jer autobusi nisu vozili ali ubrzo je nastalo komešanje i guranje između prvih Navijača koji su napuštali Stadion i Policije.

-Koliko god da sam žurio, jedna manja grupica je bacala i lupala sve pred sobom i sustizala me,potrčao sam pomalo feminizirano ka jednoj maloj uličici što je bila velika greška i poziv da krenu zamnom uz povike ,,Pičko pederska,, ,,dođi pico,,.
-Trčao sam koliko su me noge nosile ali su uspeli da me sustignu i pribiju za jedan parkirani auto,bili su pijani,drali su se gotovo ne razumljivo,unosili mi se u lice,mislio sam da ću se upiškiti u gaće od straha.

,,Voliš kitu,a,,
,,Voliš da ga dudlaš,,-vređali su uz gurkanje.
,,Ajde pustite ga,dovoljno ste se iživljavali,,-počeo je da ih od mene odvlači njihov drugar koji je zvučao razumno.
,,Nećuuu bre,oću da vidim kako ga dudla,,-otimao se jedan od njih.
,,Skini gaće,,-okrenuo me je snažno,lice mi se prilepilo uz haubu auta,,nisam hteo da se skinem ali je bio toliko snažan da mi je istovremeno svukao trenerku sa gaćicama,smejali su se u glas jer su bile crvene boje.

,,Ne voliš kurac,onda možda voliš ovo,,-naterao me je uz pretnju da se dobro naguzim,zapalio je petardu i gurnuo mi je u guzu,njihov drugar je ponovo počeo da se dere na njih,razbežali su se kada je u uličicu ušla Policijska marica,drugar mi je izvadio petardu i bacio je,počeli smo da bežimo jer je eksplozija privukla pažnju policajaca koji su zaustavili kola.

-Bežali smo što dalje kroz parkić prema Autokomandi,kada smo pobegli dovoljno daleko malo smo zastali da se odmorimo,

,,Hvala ti,ne znam kako da ti zahvalim što si me spasao,,
,,Budale pijane,ne znam šta im je pa da se onako ponašaju,,
,,Ja sam Stefan,,-pružio mi je ruku.
,,Aca,,
,,Sedi,,
,,Da znaš da bih mogao,tresu mi se noge,,-bio je prijatan.
,,Imaš tako lepu guzu,,-prekinuo je ćutanje iznenada lepim komplimentom
,,Svidela ti se,,
,,Jako,,-počeo je da se mazi po međunožju gledajući me uz osmeh.

-Poljubili smo se,strah je zamenjivala strast,milovao me je polako svojim snažnim rukama spuštajući ih prema mojoj mesnatoj guzi,zgrabio je i mesio,prijao mi je taj rad ruku i njegov jezik koji se mazio sa mojim.

,,Kako su ti lepe pantalone,,-palio me je njegov military fazon oblačenja.
,,Uh,tek da vidiš kako je lepo ovo unutra,,-bez pitanja sam mu otkopčao šlic i izvadio kurac napolje,zabavljao sam se dok sam mu se igrao sa kožicom,slučajni prolaznici su nas prekinuli u igri.

,,Dođi,,-pozvao sam ga da krene samnom prema žbunju,pratio me je poslušno,prijalo mu je dok sam mu drkao,stavio je svoje usne na moje,dao sam mu gel za kosu fantastičnog mirisa da mi namaže rupicu,uživao je da mu gura prste dok sam mu ja iz zahvalnosti lizao vrat.
Kurac mu je bio tako napet i tvrd dok je bio u mojoj šaci,bilo je lepo držati ga dok je pulsirao,nisam želeo da mi prsne pre vremena pa sam ga stavio u usta,lep je osećaj držati mlad i pomalo neiskusan kurac,slatkog kao lizalica koja konstantno pušta šećer,uživao je uz uzdahe dok sam mu ga sisao bez prestanka,bilo mu je tako lepo da mi je mazio kosu svojim lepim dugim prstima,nepravedno sam zapostavio njegova jaja pa sam im brzo jezikom posvetio pažnju i to veoma vlažno,drhtala su pod naletima jezika puna mladog sočnog soka.

-Bilo je vreme da se i on zasladi onim što mu se najviše dopalo kod mene,naguzio sam se i dao mu da liže jer je imao pravo na ono što je zapravo spasio od strašne eksplozije,dok je gurao jezik i vlažio je sve više nadao sam se da će mi eksplodirati nešto drugo u guzi,želeo sam da mi ga što pre da ali tako je voleo da liže,uh šta bi tek radio da sam mu dao i malo šlaga ali za njega je moja guza bila tako medena.

-Mešanjem sam počeo da se bunim,smejao se i lickao pomalo rupicu koja se potpuno otvorila za njega,znao je da ga želim unutra pa je počeo da ulazi kao najdraži gost,ne mogu vam opisati kako je bilo lepo primiti u sebe svog junaka koji me je spasao od one gomile,ulazio mi je sve dublje mazeći mi sisice ispod dukserice dok je oko nas sve ledilo u hladnoj večeri ali samo mi smo bili vreli,ništa nisam osećao osim njegove toplote dok je bio odpozadi duboko nabijen u meni,dahtao sam tako glasno ne mareći da li će me neko čuti pretvarajući se u tihu žeravicu koja je mešala guzom želeći da je napuni svojom vrelom spermom,tako sam mu se nabijao vrišteći kao neka pičkica da iako se trudio da seks još potraje morao je da svrši jer nije izdržao više,nabio ga je do kraja i napunio me svojim sokom,dok me je punio svojim vitaminima izdrkao mi je kiticu,ispolivao sam obližnje grančice našeg žbuna u kojem smo bili sakriveni.

-Tako mi ga je dobro saterao da sam jedva te večeri otišao kući,od te večeri moj junak je sve manje posećivao Stadione ali je utakmicu svakako dobijao u mom vrućem krevetu.