Seks sa prijateljem iz tunisa

Događaj koji se desio bio je 1997.godine. srug iz kraja me pozvao na žurku i otišao sam sa par mojih prijatelja. U toku žurke negde uveče, ne sećam se koliko je bilo sati došlo je još tipova kod mog ortaka. Bilo ih je 7 a među njima je bilo i jedan crnac, melez, jako lep i dobro razvijen. Ja sam sedeo sa mojim ortacima, dok su ženske đuskale uz ritmove cece, romane i ostalih pevača i pevačica i grupa koji su bili u to vreme najpopularniji u Srbiji i koji su se vrtele stvari na žurkama.
Kako sam sedeo, primetio sam da me tip crnac posmatra i ruku držao među nogama koje su bile raskrečene i primetio u polumraku sobe kako se s vremena na vreme diskretno hvata za kitu u pantalonama. Bio je obučen u odelo, sa košuljom i kravatom. Jednog momenta, ustao je i prešao na moju stranu na kauč gde sam ja sedeo i seo pored mene. Pružio mi ruku i predstavio se kao Mišel, a zvali su ga svi Miško. Rekao mi da je Iz Tunisa i da ovde studira medicinu, kardio hirurgiju i da ima 21 godinu. Ja sam rekao da se zovem Neša. I tako mi pričali, a znao je srpski jer mu je majka iz Bosne, srpkinja a otac iz Tunisa. Ja sam ga upitao kako to da mu je otac tunižanin a majka srpkinja iz Bosne, reče da su se njegov otac i majka upoznali dok je njegov otac radio u ambasadi kao službenik. I tako mi pričali, i onda nam se približili njegovi drugovi i upoznao sam se sa ostalima. Negde u noći da li je bilo oko ponoći, tako nešto, predložio mi je da izađemo malo napolje van stana i da popričamo. Prihvatio sam i rekao mom domaćinu ortaku da idem malo napolje sa ortakom da se prošetam jer je zagušljivo od dima iako sam u to vreme još pušio cigarete, do 2003. Kada sam konačno cigare ostavio...
Izađosmo napolje i počeli da pričamo o našem životu sa kime živimo i šta radimo i tako. Nakon priče o nama, vidim da se nekako nećkao da me upita nešto, a nisam imao pojma o čemu.
- Smem li da te pitam nešto, a da me pogrešno ne razumeš i da se ne naljutiš na mene? – pitao me.
- Pitaj me slobodno. Možeš me sve pitati, nemaš razloga da se ustručavaš. – odgovorih mu.
- Ne znam kako da te pitam, ali ok, ako se naljutiš na mene, molio bih te da mi oprostiš i da bilo šta da te pitam da ne kažeš nikome, ok? – reče mi.
- Ma pitaj me slobodno, ne brini. Nisam drukara i ni jednog mog druga, prijatelja ne bih izdao, pa tako i tebe, slobodno me pitaj. – rekoh mu.
- Evo, reci mi kakvo mišljenje imaš o gay i bisex ljudima, pitam te to jer sam ja jedan od njih, a moji ortaci to ne znaju? – upita me.
- Miško, otkriću ti tajnu, ni moji prijatelji ne znaju da sam gay, tako da nemaš razloga za brigu. – odgovorih mu.
Zahvalio mi se na razumevanju, i tad me upitao šta volim u seksu, na šta sam mu rekao da volim sve i da sm pasivan.
- A ti, šta voliš? – upitah ga.
- I ja volim sve, volim da jebem i da mi puše. Ali, problem je kod mene taj kad sam sa nekim i krenemo da uživamo, uplaše se od mene, jer, kako da ti to kažem, moj kurac je veći od vaših, a verovatno si i čuo da crnci imaju velike... – reče mi.
- Ok. Pa kakve to imaš probleme sa kitom? Koliki ti je kad svi pobegnu? – malo se nasmejah.
- Nešo, nećeš mi verovati, ali reći ću ti, a ako hoćeš spreman sam i da ti to dokažem. Moj je 27cm, a debeo je kao vaš kulen. Znači jako debeo... – odgovorio mi onako malo potišten.
- Ok, pa nije smak sveta, ja sam gledao porniće sa Džon Holmsom koji ima kurčinu od 33cm i debelu nenormalno, a ako želiš, voleo bih da ti vidim tog tvog pitona, jer nisam nikad uživo video nečeiji crni kurac... – rekoh mu.
- Ako želiš, ja sam smešten u apartmanu u Hotelu, jer moji nisu želeli da budem u studentskom domu jer ne bih mogao učiti na miru za ispite, pa mi šalju novac za hotel. I imam kola, iznajmio sam ih. Ako si za možemo otići sad kod mene. – reče.
- Ajde da odemo gore da se pozdravim sa ortacima pa idemo, da ne bismo bili nekorektni prema našim ortacima... – rekoh.
- Ok, ajde idemo... – reče, i mi odosmo gore u stan da se pozdravimo sa našim ortacima.
Krenemo prema njegovim kolima, seli u njega, i on me uhvatio za butinu i pogleda me u oči, i ja njega i nasmejali se. Dok je vozio, interesovalo me šta se to krije u pantalonama i stavih levu šaku na njegovu kitu koja se dobro ocrtavala u pantalonama... bila mu je nameštena niz nogavice, dobro ocrtavajući se. Osetio sam da mu je kita skoro bila do kolena.
- Uh... stvarno imaš dobru kitu... – rekoh mu i počeo da mu ga stiskam prstima i celom šakom.
- Smiri se, moramo proći pored recepcije, predstaviću te kao rođak sa majčine strane... – reče mi.
Ušli smo u hol hotela, i krenuli ka recepciji da uzme ključ od hotela. Radnik na recepciji tražio moju ličnu kartu i njega upitao ko sam ja, na šta mu on rekao da sam njegov rođak od strane njegove majke, da sam mu brat. Recepcionar nas onako pogleda, i dao mu ključ, a meni vratio ličnu kartu nakon upisivanja mojih podataka u knjigu.
Popeli smo se gore u apartman, on otvori vrata, ušli u njega, i dok je zatvarao vrata, uhvatio me za dupe, i privio me uz sebe, i krnuo mi žvaku, osetih dobru jezičinu u mojim ustima, a ja mu uhvatih kitu već nabreklu u pantalonama.
- Voliš da se ljubiš? – upitao me.
- Volim sve, a volim da vidim tvoju kurčinu i vadi je želim je videti i osetiti je u usta, a za bulju videćemo... – rekoh mu.
Tad smo počeli da se skidamo, a odeća padala po podu. Kad smo se potpuno skinuli, imao sam šta i videti. Kurčina mesnata, ogromna i debela...
- Ajdemo u kupatilo da se istuširamo. – predložio mi.
Odosmo pod tuš i tuširali se, ali smo želeli u krevetu da potpuno uživamo. Kada smo se istuširali, odosmo u krevet koji je bio širok kao bračni, legli i počeli smo našu igru, ljubili se, krljali jezike i sisali u našim ustima, razmenjivali pljuvačku dok sam ja hvatao kitu u šaku i nadrkavao kao on moju.
Počeo sam da se spuštam niz njegove grudi, sisao bradavice, grickao ih dok sam ja i dalje kurčinu nadrkavao šakom, a bilo je teško obuhvatiti celu tu mesnatu kurčinu.
Silazio sam sve niže ližući mu mišićav trbuh, pupak, i dođoh do samog vrha krupne glave kurčine, a rupa na vrhu bila sočna i mokra od soka koji je izlazio sa vrha.
I tad, uzeh kitu u usta i počeo da mu ga gutam...
- Uh... ajde gutaj mi ga, da vidim koliko ti može stati u usta. – reče mi dok je uzdisao.
Ja krenuo da mu gutam, osećajući sve više i više mesa u mojim ustima, i ostih kako mi prolazi niz gušu terajući me na mučninu i suze na oči. Tad osetih da je ostlo još nekih par santima do jaja...
- Uuuh... jeboteee... pa ti mi proguta 25cm!!! Auuuh.. jedini uspeo da mi ga progutaš toliko... – šištao je dok mi govorio.
- Osetio sam da mi je muka, i počeo da vadim iz usta do samog glavića i onda opet krenuo da mu gutam, ali sad manje nego prošli put, a gutao sam ga do nekih 22cm...
- Bravo!!! Gutaš mi ga za medalju... Hvala ti što mi pričinjavaš zadovoljstvo, nagradiću te za ovo... – reče.
- Nemaš za šta da mi zahvaljuješ, i drago mi je da uživaš i želim da ti pričinim užitak i ne trebaš me nagrađivati... – rekoh mu.
Nastavio sam da mu gutam, ližem kurčinu, sisam, i prešao sam na jaja koja su bila, slobodno mogu reći, bikovske veličine, kao u pastuva!
Lizao sam mu jaja, sisao, bila mu obrijana... Bio je sav uredan, gladak i mišićav. Visok i razvijen za njegovih 21 godinu.
- Nešo, jel bi voleo da osetiš moju kitu u guzi? Ja bih to voleo, i biću maksimalno nežan prema tebi... Ako te bude bolelo, prekinuću jer ne želim da te bilo čim povredim jer vidim da si jako dobra i poštena osoba, i hvala Bogu što sam te upoznao... – reče mi.
- Važi, jer i ja bih voleo prvi put da osetim crni kurac u mene, to mi je želja... Ali, molim te budi jako pažljiv jer, stvarno ti je ogroman... – rekoh mu smeškajući mu se.
- Hvala Nešo, i ne brini, biću jako maksimalno pažljiv kad budem ulazio.
Otišao je u kupatilo i vratio se sa flašicom i kurtonom. Pitao sam ga šta je to, reče mi da je to lubrikant, a kurton je sasvim taman za njegovu kitu i reče da ima kurtona za tako velike kite.
- Ajde puši mi ga da mi ga nadigneš...- reče mi.
Uzeh ga u usta i počeo da mu ga sisam, ližem dok sam mu milovao i mazio bikovska jaja...
- Ajde sad, kako želiš da ti ga stavim? – upitao me.
- Ajde, odpozadi, namestiću se kao kučka i stavi mi ga i jebi a onda ću leći na leđa i digni mi noge i jebi me... – rekoh.
I tako sam se postavio dok je on nanosio tečnost na moju rupu a sebi stavljao kurton i nanosio lubrikant na kitu... Tad sam osetio debelu glavu na mom ulazu, i krenuo da prodire...
- Aaaaa... joooj, boli...ali nastavi... ne žerlim prestati... – rekoh kad je već sam glavić ušao u moju rupu...
Nastavio je sasvim sporo, polako da mi uteruju močugu u bulju... I tad, osetih olakšanje... I počeo se micati, i nakon nekoliko sekundi nabio mi kurčinu do jaja da bi je odmah izvadio oko polovine. Ja sam urliknuo u jastuk od bola... I polako kad se umirio bol je prestala...
- uspeo sam ti ga nabiti do jaja čitavih 27cm, ali sam ga izvadio oko 25cm se nalazi u bulji... Ali smanjiću ga na 23cm... to će ti biti sasvim dovoljno da te jebem sa nekih 23cm... – reče mi i milovao me po leđima i bulji.
Počeo je da me kara prvo polako a onda sve jače i brže...
- Ajde sad legni na leđa da te jebem dok se gledamo... Volim da te ljubim dok ti nabijam u guzi. – reče mi.
Tad sam se tako namestio, on mi digao noge u vis i krenuo da mi nabija kitu i još naneo lubrikanta na moj čmar i na njegovu kitu, i uopštew više nisam osećao bol jer sm se potpuno opustio... Tako me jebao dobrih sat vremena, na podu, u krevetu, u pozama raznim i osetio je da se bliži svršavanju.
- Svršićuuuu... – dahtao je...
Ja se skinuh sa kite i čuo sam samo ’’plop’’ kad sam kitu izvadio iz bulje, sagnuo sam se, on skinuo kurton, uzeh ja kitu u usta i pušio žestoko i mesio jaja, i štipao sam ga za bradavice... On uhvati svoju grdosiju i počeo je drkati žestokim zamasima, ja mu jezikom lizao vrh i krenula lavina sperme... To je bio mlaz sperme kao iz šmrka, u usta, po faci, u nekoliko mlazeva...
- Uuuuhhh... Nešo, onesvestiću se!!! – urlikao je i tad me ugrizao blago za vrat i rame dok je prskao...
Kad je svu spermu iscedio iz jaja, ja mu uzeh kurac u usta i usisavao mu iz rupe ostatak a jaja mu stiskao kao da mu ih isceđujem.
- Nešo, svaka ti čast... Ti si prvi koji je eto bar na neki sekund uspeo da primi moju kitu celu svih 27cm, a i uspeo si da primiš i 25cm u bulji... Verujem da si uživao sa mnom... – reče mi.
- Miško, uživao sam i presrećan sam što sam prvi put osetio crnu kurčinu u mojim ustima i u guzi... Hvala ti, iako znam da si mogao lepšeg, zgodnijeg i mlađeg imati od mene... – rekoh.
- E prijatelju, nemoj sebe potcenjivati. I takav buckast si mi sladak, i da imaš i 50 godina ne bi mi smetalo jer sam video da si prvenstveno čovek, i pošten, i postao si mi jako drag, i od sada ćeš mi biti prijatelj... – reče mi.
I tako, dok je studirao, mi smo se viđali uvek kad je on mogao i imao vremena...
Danas je on hirurg u svojoj zemlji i dopisujemo se preko mejla i viđamo se na skajp... Ostali smo i dan danas prijatelji, i nadamo se da ćemo se uskoro opet videti...
Ovo je bila samo jedna od mnogih susreta sa njim i jedan doživljaj sa njim od nekoliko...



Korisnik

Priča je potpuno istinita. Nemam razloga da izmišljam i da lažem.

Korisnik

prica je odlicna! samo da li je istinita Grin