Šećerni Tatica (GAY priča)

-Šetao sam se onako bezveze ulicom Strahinjića Bana jedne tople večeri,Beograđanima je ta ulica dobro poznata kao Silikonska dolina,desetak elitnih kafića u kojima su dobre ribe jurile svoje sponzore mada je bilo i mladih momaka koji su tu tražili isto.
-Nisam bio iz te priče ali voleo sam tu ulicu zbog dobre muzike koja se puštala po tim kafićima a i zbog mladog lepog sveta koji se tu okupljao.
-Dok sam koračao ulicom i tražio dobar sadržaj na mobilnom,tiho i uporedo samnom se kretao veliki crni Mercedes,tihim glasom mi je privukao pažnju stariji Gospodin,otmen,doteran,lep,šarmantan od čije pojave su mi pomalo klecala kolena,prišao sam autu.

,,Želiš li da mi praviš društvo,,-uz osmeh me je upitao,on je bio tip muškarca,Alfa mužjak koji se ne odbija,onaj koji dobija sve u životu,nisam bio ,,lak momak,, ali svideo mi se kao muškarac a svo ovo perije je samo pojačavalo doživljaj.
-Pristao sam bez nekog posebnog razmišljanja da uđem u kola i krenem sa njim u nepoznato,auto je mirisao fenomenalno,uživao sam u konforu bele kože kojom je ceo auto bio obložen.
-Poveo me je u Skadarliju,jedan od najlepših delova Beograda gde se služila dobra i vrhunska hrana,samo za mene svirali su tamburaši,znao je kako sve da upriliči,ne znam da li je radio sve to samo zato što sam mu se dopao ili zato što je to bio njegova priprema za dobar seks ili je želeo na pravi način da pokaže svoju moć koju mu je pružala očigledno velika lova.
Nedaleko od Skadarlije imao je iznajmljeni stan u koji me je poveo,uz prigušeno svetlo usledilo je još po koje piće koje je razbilo i poslednju trunku straha,bio je zanimljiv,iskusan,pun interesantnih priča,negde na pola priče sam ga poljubio,Šardone je počeo na mene jako da deluje,skinuo je prvo kravatu a zatim i košulju,mazio sam ga po sveže izdepiliranom telu,uprkos svojim godinama bio je u odličnoj formi.
-Skinuli smo se skroz goli,legao je na mene,kurac mu je pucao od tvrdoće,raširio sam noge kako bi svoja jaja trljao o moja,ljubio me je dok je ulazio u mene,mali bol do ludila dok je glavić širio moj nevini tesan čmarić,posle par uboda bio je ceo u meni,ljubio mi je i lizao vrat što je pomoglo da uživam u seksu sa njim.
-Svršio je,u znak poštovanja sam mu posisao spermu do poslednje kapi,bilo mu je drago što svoj sok nije uzaludno bacio,istuširali smo se zajedno.
Ujutru me je odbacio do posla,razmenili smo brojeve mobilnog,morao je hitno u svoju Firmu u kojoj je bio Gazda,celog dana sam razmišljao o njemu,potajno sam se nadao da će pozvati ali poziv je izostao,već pred kraj smene sam digao ruke jer sam pomislio da sam za njega ipak bio samo seks za jednu noć i da je on u poziciji da menja partnere svakog dana.
Iznenadio me je što je bio parkiran ispred moje Firme,nesnosnu vrućinu ohladila je klima njegovog luksuznog automobila,

,,Bojao sam se da me nećeš pozvati,,
,,Pustio sam da me malo želiš,,
,,Izludeo sam za tobom,,-Imao je moći da izluđuje a i da zavodi,tako iskusan znao je sve cake.
,,Vodim te na jedno mesto,,-dodao je gas
,,Umoran sam i slomljen,,
,,Biće ti bolje,,
-Otišli smo na Adu Ciganliju,iznajmili smo kupaće kostime i otišli malo dalje od očiju javnosti da plivamo,vaćarili smo se malo u vodi a onda me je potucao u vodi iako su nedaleko od nas prolazili ljudi,stideo sam se pomalo ali on se pribio uz mene i pošteno mi ga zavlačio,sex u vodi je bio extra,nešto što nisam ni zamišljao ni u najluđim fantazijama da će mi se svideti.
Slučajni prolaznici nisu obraćali pažnju na nas toliko a nisu ni mogli da zamisle da me on tuca tako dobro,dovodio me je do ekstaze dok mi je dirkao bradavice,osetio sam kako mi svršava u guzi.
-Dok smo se tuširali,trljao mi je i masirao leđa,iznajmio je Pedalinu i uživali smo na suncu,čim smo se odaljavali od drugih predpostavio sam da mu se ponovo diže,svukao sam mu kupaće gaćice,već mu se digao,uzeo sam ga u ruku i nežno drkao,pažljivo da mi ne svrši pre vremena,nežno sam mu jezikom milovao glavić,polako klizio svuda po njemu masirajući mu jaja.

,,To mali,to,,-ponavljao je
,,Tako prija posle napornog rada,,-milovao mi je nežno vrat,gledao sam ga pravo u oči sa kitom u ustima,mazio sam njegovim vlažnim glavićem svoje usne i lice,puštao je svoj sok koji je dobar za negu kože kako sam pročitao u jednom erotskom časopisu.
-Posvetio sam se pušenju želeći da mu se zahvalim za ovo vreme što provodimo zajedno i što me je uveo u svet odraslih da tako kažem,uskladio sam ritam jezika na glaviću i masažu jaja,eksplodirao je kao aparat za gašenje požara,svršio je baš dobro,prskao je po mojim grudima,obilno da sam mogao da masiram i bradavice njegovim nektarom.

-Istuširali smo se i obukli našu garderobu,odveo me je u jedan otmeni restoran,Konobari su me gostili kao princa,zaista je imponovalo biti tako tretiran,negde u ponoć na pragu novog dana poklonio mi je sat u visini moje mesečne plate,raspametilo me je a kao dokaz ljubavi koja se rađala iz ove ludačke strasti bilo je lanče sa početnim slovom njegovog imena ,,B,, od Branko koje mi je stavio oko vrata a isto takvo je kupio i za sebe sa početnim slovom ,,A,, od mog imena Aleksandar.
Otišli smo do njegove gajbe i onako umorni i veseli zaspali zagrljeni,ujutru je ustao pre mene u nekoj žurbi,pod izgovorom da jako žuri i da me ne može voziti na posao,pogledao sam u sat,

,,Uspavao sam se,zakasniću na posao,,-imao sam manje od sat do početka radnog vremena.
,,Obućiću se na brzaka pa moram da uzmem taksi,,-sada je mene hvatala panika dok je on stajao na vratima i smeškao se.
,,Zašto ne ideš kolima,,-
,,Ja nemam auto,,
,,Imaš,,-bacio mi je ključeve uz namigivanje.
-Ispred zgrade je bio parkiran već danima novi Pežo 307 ali nisam ni slutio da ga je kupio za mene,odvezao sam se njime na posao,u toku smene me je iznenadio pozivom da pređem da radim daleko bolji posao u njegovoj firmi za mnogo veću platu u boljim uslovima nego što sam ovde imao.
Prihvatio sam zašto da ne,takođe je usledio i poziv za letovanje,ali o uživanju daleko od gradske gužve u sledećoj priči............... ;)



Korisnik

Postoji razlika između priče i ispovesti Wink

Korisnik

Hvala na ovako uvredljivom komentaru,drago mi je da je priča ostavila takav utisak realnog događaja iako je izmišljena radnja a moj lik iz stvarnog života i lik iz priče su veoma različiti što se tiče suštine.

Korisnik

Verovatno su u suštini prava sponzoruša, jer da nisi priča bi bila utopistička, ma prava utopija!

Korisnik

Hvala,uskoro sledi još vreliji nastavak Smile Wink

Korisnik

Buco slatka ti je prica

Korisnik

Imas bas dobru mastu,to je super Smile