Ženskaroš (GAY priča)

-Imam kolegu na poslu koji me strahovito pali,sam pomisao na njega dovodi mi ludu erekciju,zove se Ivan,iako ima 44 godine i dva odrasla sina u neverovatnoj je formi i juriša na ženske kao lud,
opsednut je seksom što ga je dovelo do razvoda ali on živi svoj život i uživa u svakom provedenom danu.
-Pomirio sam se sa time da nemam nikakve šanse kod njega jer je svaka dobra pička znala da mu zavrti mozak,iako sam i ja seksipilan nisam nikako mogao da se merim sa ribama koje je tucao.
-Nakon završene smene pokvario mi se auto,mučio sam se pola sata ali nikako nije hteo da upali,skupio sam svoje stvari sa zadnjeg sedišta i polako sa službenog parkinga krenuo ka autobuskoj stanici kako bih uhvatio poslednji prevoz,uz škripu guma zaustavio se auto kraj mene.

,,Jel ti treba prevoz,,-to je bio Ivan,vidno uznemiren.
,,Idem čak na Karaburmu,daleko je,,
,,Nema veze,upadaj,odbaciću te do kuće,,-prihvatio sam i seo u kola,bilo je tako lepo sedeti kraj njega u tako malom prostoru.
,,Što si tako nervozan,,
,,Odakle ti ta ideja,,
,,Prošao si upravo na crveno i stiskaš snažno volan,,
,,Ona Vesna iz Personalnog,,
,,Šta snjom,,
,,Ispalila me kurvetina,nije došla,danima je obrađujem da je karnem i ništa,,
,,Dobro,nije kraj sveta,ti si zgodan dasa,naćićeš drugu priliku,,
,,hah,osećam da će mi muda eksplodirati,ne mogu da smirim kurac,oprosti na izrazima,uzbudio sam se,napaljen sam kao konj,,
,,Ništa,,
,,Dušu bih prodao sada za jedno dobro pušenje,,
,,Možda bih ja mogao nekako da ti pomognem,,
,,Ti,imaš neku žensku da je obradimo obojica,a,,-nasmešio se.
,,Ne,mogu ja da te obradim,tu upravo gde sediš,,
,,Ti si lud majke mi,,
,,Tebi je ukrućena kita,zašto ne bi iskoristio priliku da probaš nešto novo,,
,,Slušaj,ja nisam peder,,
,,Naravno da nisi,ali zar ne misliš da ti je posle toliko godina potrebno malo osveženje,eksperimentisanje,,-stavio sam mu ruku na koleno.
,,Pa,kako misliš da to obaviš,,
,,Skreni u ovu uličicu ovde i ugasi farove,,
-Skrenuli smo u malu ulicu i parkirali se na platou kraj kontejnera za kartonski otpad,otkopčao je šlic,kurac mu je bio zaista u punoj erekciji kako je i tvrdio,uzeo sam ga u ruku i nežno drkao,Ivan je zabacio glavu na sedište i uživao u ručnoj masaži,spustio sam svoj jezik na njegov glavić koji je neprestajno vlažio,svaka vena preko koje sam prelazio bila je napeta,Ivan je dahtao naglas i sve jače mi nabijao glavu na svoja jaja,bila su tvrda da ga je bolelo,nežno sam ih masirao jezikom kako bi ih oslobodio napetosti.

,,Au jebem ti sunce kako ga dobro pušiš,bio sam sa mnogim kurvetinama ali niko mi ga nije tako dobro popušio kao ti,,
,,Muškarac puši bolje od žene,poznata mi je muška potreba jer sam i ja muškarac,znam šta treba obojici,,-nastavio sam da mu pušim,malo jačim tempom,nije više mogao da izdrži,istresao je svoja jaja puna sperme u moja usta,oh tako sam želeo da je osetim u ustima,sočnu i ukusnu,progutao sam ispijajući poslednju kap.
-Iako se istresao,kurac mu je i dalje bio nadignut,bio je zaista potentan,sada mi je bilo jasnije zbog čega su ludele sve koleginice za njim,poljubio me je u usta na moje iznenađenje i uhvatio za guzu,namignuo mi je,poželeo je da me tuca.
,,Obožavam da jebem u guzu ali većina pičaka to ne voli,,
,,Eto ti još jedne prilike,,
-Oborio je zadnja sedišta svoje prostorne Opel Omege,digao sam noge kao prava pičkica mažući gelom svoju rupicu,nije mnogo čekao,za tren je ušao u mene,karao je kao sivonja da se ceo auto tresao,bolelo je malo u početku priznajem ali posle par uboda sam mu šaputao na uvo da ne prestaje,nabio mi ga je do kraja,osećao sam njegova jaja kako me dodiruju,čvrsto sam ga grlio dok mi je on lizao uvce,svršio sam prskajući po njegovom stomaku,skinuo je kondom i svršio mi po faci,ponovo obilno,što da ne pomislio sam,sperma je puna vitamina,dobra je za kožu.

-Odvezao me je kući,ovo što je bilo između nas ostala je mala tajna,opet je ganjao svaku koleginicu koja bi pristala da mu da pičke,ali ja sam bio tu da lečim svaki njegov neuspeh ili bolje reći bio sam uvek tu za njega kada bi poželeo zaista da uživa u pravim čarima seksa.



Korisnik

Naravno,prihvatam sugestije svojih čitalaca.... Wink

Korisnik

Ovo ti je najbolja priča.., jer je realna, životna! Takve piši!