Put

Ispao mi je put nenadano u .... Putujem sam. Vozim vec poznatim putem, kilometri ostaju iza mene. Kod Jajca tabla BL i setim se tebe. hahahha pa imam kad i da svratim , znam da si na poslu do 22. Bas super razmisljam iznenadit cu je.
Jedva nadjoh centar i kao neto gledam, pitam zastitara kako da dodjem do kancelarija. On me uputi na sprat. Kasno je vec je skoro 21 sat. Nema nikog u hodniku, Kako da potrefim prava vrata. Srecom pise na vratima. Kucnem i odjem, ponio sam neke papire iz auta i sad ih drzim viskoko skoro ispred lica, sama si u kancelariji, zatrpana papirima. Neprimjetno tebi zakljucam vrata i pridjem stolu. Tek tad dignes pogled i kazes Izvolite sta ste trebali?
Dodje mi da puknem od smjeha ali ozbiljno kazem Tvoju picku. Zabezeknuto me pogledas, nista ti nije jasno. Spustim papire na stolicu i krenem prema tebi, i dalje me gledas zabezeknuto i proustis stani zvacu zastitare. E tad vise nisam mogao izdrzati i pocnem se smijati, nista ti nije jasno i dalje. Gledas me smrtno isprepadana. A ja kroz smjeh kazem da sam dosao da ljubim svoj opasni osmjeh a ti bi da me predas zastitarima. Nisi mogla da vjerujes da sam to ja. Sekundu si sjedila zbunjena a onda kad ti je informacija stigla do mozga skocila si i zagrlila me i pocela da me ljubis po licu. Uhvatio sam te dlanovima za obraze i poceo ljubiti. Nasi su se jezici preplitali cas u tvojim cas u mojim ustima. Pocela si da predes. Htjela si nesto reci ali ti nisam dozvoljavao ljubeci te.
Poceli smo groznicavo rukama da saramo jedno po drugom. Zadigao sam ti suknju i gnjecio guzove i dalje te ljubeci. Okrenuo sam te ledjima prema meni i polako savio u struku, rokama si se oslonila na sto. Spustio sam se na koljena i digao ti suknju skroz, a skinuo gacice koje su vec bile vlazne. Zaronio sam jezik izmedju tvojih nogu. Poceo sam da te lizem da ulazim jezikom u teme, blago se se istrcila i rasirila noge da mi das pristupa. Gnjecio sam ti i sirio guzove, lizao sam ti i gornju rupicu i pomalo zalazio i u nju. Pocela si da se treses i da stenjes, tresla si se u orgazmu. Gricnuo sam te za guzu i ustao. Nisi stigla da se smiris od svrsavanja a ja sam vec usao u tebe jednim trzajem duboko do jaja. Samo si izdahnula i pala po stolu. Odmah si svrsila jos jednom. Presavio sam se preko tebe i poceo da ti ljubim vrat i obraz. Okrenula si glavu i uzvratila mi poljubac. Tek tad sam poceo da se pomjeram u tebi. Ludjela si, treska se i stenjala. Dohvatio sam ti grudi rukama i izvadio ih iz brusa. Poceo sam da ih stiscem i zavrcem ti polako bradavice. Opet si pocela svrsavati. Stao sam ovaj put da se smiris. Ispravila si se i ispao sam iz tebe. Pokazala si na stolicu i rekla sjedi. Sjeo sam a ti si samo zadigla suknju na struk , opkoracila me i nabola se do kraja. Uzivao sam te gledati kako se nabijas i kako drhtis. Kako svrsavas, poluzatvorenih ociju. Osjetila si da sam blizu i ustala i klekla ispred mene. Uzela si ga u ruku i prislonila svoje usne na njega. Nestao je u tvojim toplim ustima. Poceo sam da ispucavam mlaz za mlazom sperme koju ti nisi ispustala iz usta. Bio sam u transu totalnom sve bijelo ispred i oko mene. Polako sam poceo dolaziti sebi. Bila si naskonjena laktovima na moje butine i gledala me sa smjeskom. Kad sam te skontao iz magle opet sam te uhvatio za obraze i privukao sebi i poceli smo se ljubiti dugo i mokrooooo